Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Satau Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Liczba postów:589 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 29 |
12-11-2016, 14:15
Prawa autorskie: DeadFishEye-0 (Bjorn)
Po pierwsze, co każdy zgłaszający się user powinien wiedzieć, to że nie obrabiam avatarów, nie zmieniam ich wymiarów i nie usuwam tła, bo najzwyczajniej nie potrafię.
Po drugie nie robię żadnych poprawek, nie dodaję napisów i nie tykam cudzych prac.
Jeśli chcesz abym zrobiła ci avatara po prostu napisz w tym wątku. Rysuję sama, jeśli macie jakieś wymagania co do wyglądu postaci śmiało możecie pisać, a właściwie powinniście, bo skąd mogę wiedzieć
czego dana osoba oczekuje?
Koloruję jedynie kredkami, gdyż nie mam doświadczenia w obsługiwaniu programów służących do kolorowania i obrabiana zdjęć.
Nie koloruję lineartów!
Gotowe rysunki będę wysyłała na pw, lub w tym wątku! Prosiłabym o nie naciskanie jeśli chodzi o czas, nie jestem robotem i nie siedzę z ołówkiem w ręku całą dobę.
Zazwyczaj, ale nie zawsze rysunek będzie gotowy do odbioru po tygodniu, lub dwóch od złożonego zamówienia. Istnieje możliwość wyboru, między niepokolorowanym szkicem, a pokolorowanym w pełni rysunkiem. Jeśli chcesz mieć tło powinieneś określić jego ogólny charakter (np. mroczne, słoneczne...).
UWAGA! Przy zgłoszeniu proszę określić, czy rysunek ma zostać zeskanowany, czy wystarczy dobrej jakości zdjęcie!
|
|||
|
Huntrees Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 30 |
25-12-2016, 02:02
Prawa autorskie: lineart: Malaika4, kolory: Fileera, cienie: Salvathi
To ja poproszę Huntrees. Kolorki takie jak na avku tylko gałka oczna biała a nie kremowa. Tło raczej jasne,słoneczne ale jak wpadniesz na jakiś super pomysł z tłem innym to też będzie git ;)
Smukła, mała lwica. Zielone oczy.
|
|||
|
Satau Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Liczba postów:589 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
03-01-2017, 19:22
Wybacz, że tak późno odpowiadam, ale jakimś cudem przeoczyłam twój odpis c;
No i powiem tyle, że aktualnie nie mam za dużo czasu wolnego, postaram się coś naskrobać, ale nie obiecuję ^^ Ewentualnie w późniejszym terminie ;d |
|||
|
Huntrees Duch Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
07-01-2017, 16:53
Oki spoko ;)
|
|||
|
Życie:
15-01-2017, 23:58
Acha jeśli chodzi czy skan czy zdjęcie to wybredna nie jestem jak ci wygodnie ;)
|
|||
|
16-01-2017, 22:12
Spoko ;3 postaram się wyrobić do lutego ^^
|
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
17-01-2017, 03:12
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
Ojeeej, zabiłabym za ryska Bjorna jak byś miała troszkę czasu<3 Portrecik chociaż, kredkowy, i czy byłaby możliwość wysłania ryska pocztą?<3 Jak coś to zapłacę za przesyłkę.
|
|||
|
17-01-2017, 21:31
Oooo ;3 Miło, że ktoś się zainteresował aż do takiego stopnia! ;D Oczywiście wyślę pocztą jeśli tego chcesz <3
Najpierw będę jednak jeszcze będę musiała zrobić Hintrees, ale oczywiście gdy znajdę czas i wenę postaram się coś piknego narysować =^.^= |
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
17-01-2017, 21:32
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
okej, super<3
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości