Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Athastan Radca Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Posłaniec / Młodszy Szaman Liczba postów:384 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 61 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 81 Doświadczenie: 8 |
10-02-2017, 22:50
Prawa autorskie: Subi-cub(generator) Ja (edycja)
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Przodownik pracy
Zgodnie z informacją w tytule szukam medyka, znachora, szamana czy innego specjalisty.
Potrzebuję mistrza, który mógłby uzupełniać dość nikłą i fragmentaryczną wiedzę Athastana oraz kontynułowałby nauki jego poprzedniego (zm.) mistrza i wychowawcy. Byłby też wpisany do historii postaci, jako przyjaciel poprzedniego opiekuna, polecony adeptowi jako osoba mogąca kontynuować jego nauki. Będzie też oczywiście przez Atha poszukiwany w różnych lokacjach na terenach fabularnych. Ps. Nie wymagam jakiś straszliwych ilości czasu, ale chciałbym móc ten wątek zakończyć po jakimś czasie, a nie zostawić go napoczętym. (I na coś się wyszkolić.) |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
11-02-2017, 16:22
Prawa autorskie: ja-Dirke
ze szkoleniem ciężko :V
Ja prowadzę szkolenie MG Sigrun, Furaha szkolenie miałem z Hekimą i skończyło się, że on nie wyszkolił xp Fabularnie nie ma szamanów, znachora będzie ci prędzej znaleźć. |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
12-02-2017, 01:13
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Hmmm Beli może czegoś nauczyć? Może chociaż dobrze dać w mordę za złe zachowanie XD
|
|||
|
Athastan Radca Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Posłaniec / Młodszy Szaman Liczba postów:384 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
12-02-2017, 21:34
Hmm, a czego nauczasz? Bo nie za bardzo szukam instruktora od łowów i bitki, tylko właśnie najlepiej kogoś obeznanego z zielskami itp. A z dawaniem po mordzie to bym chętnie trochę poczekał, bo jestem właśnie w środku soczystego mordobicia, po którym trza się będzie kurować.
|
|||
|
13-02-2017, 22:31
Na chwilę zawieszam (jakby pojawili się przypadkiem jacyś chętni). Wpadłem na alternatywną możliwość, i chwilowo zastanawiam się nad praktycznym zastosowaniem.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości