Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
19-02-2017, 13:46
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Uwielbiam oglądać filmy, więc będę dzielnie starała się ożywić to subforum. ;P
Macie konta na filmwebie? Ja bardzo lubię zerkać na filmy obejrzane przez osoby mniej lub bardziej mi znane i porównywać oceny. Daje to też dobre pole do dyskusji. :D Sam portal jest niezłym narzędziem do porządkowania filmów obejrzanych i tych, do których obejrzenia się przymierza. Co do dyskusji... Z nich zwykle można się pośmiać, zwłaszcza z tych starszych (według Wikipedii, Filmweb istnieje od 1998!, a ja nieraz natrafiałam na dyskusje z 2002, co jest ciekawym doświadczeniem - np. czytasz o takiej "nowej trylogii" Star Wars z perspektywy ludzi, którzy dopiero co zobaczyli trailer i zastanawiają się, jak wyjdzie film). Zapraszam do podawania nicków i zapraszania do znajomych, moje konto: http://www.filmweb.pl/user/Filemona ----- Lista: Askari - WesolyBerserker Israel - Fantlk Maru - Simba89 Mauara - Hienka Nymeri - Amathis Vei - Filemona Venety - Cynamonowa Noc |
|||
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
19-02-2017, 14:05
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
19-02-2017, 14:33
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Nit Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Znamiona:Znamiona Zezwolenia:Zezwolenia Liczba postów:80 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Siła: 62 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: doś |
07-04-2017, 15:18
Prawa autorskie: FuzzyMaro
Tytuł pozafabularny: Pomoc Techniczna |
|||
|
Mauara Konto zawieszone Gatunek:Zebra bezgrzywa Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:274 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 20 |
07-04-2017, 15:40
Prawa autorskie: Avatar: własny| Podpis: internety (darmowe tapety)
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:12 miesięcy Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Uczennica Medyka Liczba postów:139 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 38 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 41 Doświadczenie: 30 |
07-04-2017, 17:31
Prawa autorskie: DestinyBlue / Lioden
|
|||
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
06-07-2017, 16:11
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
|
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
17-03-2018, 00:04
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Obejrzałam bardzo wiele filmów animowanych, aczkolwiek od Filmwebu trzymałam się z daleka, nie czułam potrzeby zakładania konta na tym serwisie. Prawdę mówiąc, założyłam je niedawno i praktycznie na serwis nie zaglądam - nawet jeżeli są jakieś ciekawe komentarze warte uwagi, otacza je fala typowego polskiego internetu: kłótnie, wyzywanie się, brak poszanowania do zdania drugiej osoby i wszechobecna toksyczność. Inna sprawa, że zazwyczaj nie przeszukuję internetu po obejrzeniu jakiegoś filmu.
Używam w sumie głównie do tego, aby systematyzować, co już widziałam, a czego jeszcze nie i chcę zobaczyć. Nie bawię się w ocenianie, ponieważ, hmmmm... W sumie nie jestem dobra w takie klocki, nie umiem wystawić jednoznacznej oceny dziełu, i tyczy się to w sumie wszystkiego. Brakuje mi opcji zapisywania sobie, ile sezonów i odcinków danego serialu widzieliśmy, na podobnym serwisie anglojęzycznym (z tym, że nastawionym tylko na anime i mangę) ta opcja ułatwia mi życie i mogę szybko zobaczyć, w który miejscu skończyłam i od którego odcinka wznowić oglądanie. Niemniej, Filmweb jest Filmwebem, mimo wszystko bardzo przydatny. :D http://www.filmweb.pl/user/Cynamonowa_Noc |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości