Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
08-12-2016, 01:12
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Ta maska taka duża nie jest spokojnie można jako ozdobę przypasać do barku/czubka łba.
Ale to zależy od was co zrobicie, ja mogę tylko biernie potakiwać :P Jak wam wygodniej ją nosić to ok, jak ma wisieć nieużywana też się nie obrażę. Ale z tym sumieniem się pomyliłeś Vult to taki chochlik. Sępica miała mieć tytuł szachrajki ale jej się zmarło. |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
08-12-2016, 01:29
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
No ej, ale Taal to by chyba wspierała :/
Szkoda mi ją zostawiać, skoro ewidentnie mogłabyś z nią coś zrobić, więc poruszyłem ten temat. |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
08-12-2016, 01:49
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Nie pakowałaby jej specjalnie w kłopoty, ale czystym sumieniem nie byłaby. Vult to nie aniołek tylko manipulator.
|
|||
|
Shiya Samotnik Gatunek:Gepard Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:520 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 3 |
08-12-2016, 10:57
Prawa autorskie: Zimnaya / Xenia
Jak Taal zechce, to nie widzę przeszkód. To mógłby być ciekawy wątek. :D
|
|||
|
Taal Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
17-12-2016, 14:09
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Jak dla mnie całkiem ciekawy pomysł, więc jak tylko się wygrzebie od karotek to można coś podziałać.
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
18-04-2017, 11:46
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Pokój Wam!
Piszę tutaj z zapytaniem odnośnie mojego ciała. Było wspominane, że ktoś ma je znaleźć (a właściwie jakąś część). Coś w tej kwestii się dokonało czy nic?
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
18-04-2017, 13:22
Witaj, dawno Cię nie było :v
Na razie fabuła się strasznie ciągnie, ale już bliżej do tego, niż dalej. Gdy tylko Mul opuści Lwią Ziemię, załatwi sprawę. |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
18-04-2017, 13:40
A owszem. Trochę czasu minęło.
Co do Mula, to wydawało mi się, że jest zawieszony.
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
18-04-2017, 13:50
Był. Ale wziąłem go w swoje ręce. Zawieszę go, kiedy stracę chęć i nadzieję na dalsze funkcjonowanie bractwa. Szkoda stracić tak wszechstronną postać. Jak na razie Belial wyraził zainteresowanie współpracą oraz zacząłem rozmowę na ten temat z Xis. Więc liczę na to, że w końcu coś się rozkręci.
|
|||
|
Życie:
18-04-2017, 13:51
Będę trzymać kciuki.
|||
|
Shiya Samotnik Gatunek:Gepard Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:520 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
22-04-2017, 23:16
Jeśli nazbieramy więcej osób, to mamy ambicję przywracania KB jako oficjalnego stada, czy nadal działamy po cichu, żeby było większe zaskoczenie jak już coś zrobimy? ;d
|
|||
|
23-04-2017, 00:58
Jeszcze nie wiem. Brak koloru jest całkiem wygodny, jeśli chce się wcielić kogoś ze swoich do jednego ze stad :P No i trzeba trochę przerobić nazwę, bo KMP rąbnęli nam kolor, a nie wyobrażam sobie Karmazynowego Bractwa w innym.
Myślałem nad Bractwem Rebeliantów, ale to chyba za dużo zdradza xD Na pewno nie pozbędę się członu "Bractwo". Ewentualny kolor: jak tak patrzę, to pozostaje nam biały :v |
|||
|
23-04-2017, 01:02
Weźmy szary. Taka szara eminencja, no i pasuje do Shiyi. xD
|
|||
|
23-04-2017, 01:42
Szary nie, zbyt cinisowy. To byłaby ironia, gdybyśmy wzięli kolor stada, które wepchnęło się na nasze dawne tereny :v
|
|||
|
24-04-2017, 12:14
E, przecież oni nie istnieli tak długo, wcześniej parę innych stad było szare. xp
Myślę, że najpierw trzeba by wybrać nazwę, a jeśli rzeczywiście będziemy powracać jako stado, to wtedy dobierzemy do niej kolor. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości