Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Tafari Konto zawieszone Gatunek:Fenek Płeć:Samiec Wiek:6 miesięcy Liczba postów:30 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 7 Zręczność: 11 Spostrzegawczość: 12 Doświadczenie: 5 |
20-12-2015, 19:47
Prawa autorskie: Nukot
Felija napisał(a):(obiecała po raz setny, że wróci, hmmmh...) No i co mi teraz powiesz, co? :>>> |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
20-12-2015, 23:19
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Że wróciłaś i to strasznie fajnie! <3
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
07-01-2016, 14:12
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Nowy wielce wnoszący wpis (link), zgadnijcie czyj.
A to PS to jest tylko dlatego, że ja mu kazałam tak napisać. |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
01-09-2016, 23:52
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
NOWE WPISY!
Przepraszam za takie tragiczne opóźnienie. Skaner mi się zepsuł i nie mogłam się zebrać do kupna nowego. To się więcej nie powtórzy! A oto i one: nowe: Kami, Davien, Anubis i Kinga (siostra Cynki, która rysowała nam rysunki na tort z okazji dziesiątek rocznicy forum). oraz zaktualizowane: okładka, tył okładki, Belial (choć akurat nie przez niego), Alayike. Cały notesik |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
02-09-2016, 17:37
Prawa autorskie: ja-Dirke
Przód, tył, Ala mają bląd 404 xp
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
02-09-2016, 21:36
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
W ogóle podczas wrzucania tego cały dA się ścinał, więc cieszę się, że cokolwiek wrzuciło i zalinkowało się poprawnie. ;P
Potem to poprawię, bo teraz wpadłam tylko na moment, dzięki za uwagę. Edit: Zrobione. |
|||
|
15-10-2016, 14:15
Uzupełniłam nasz zbiór skanów o nowe wpisy - Jeanette (Avy), z którą spotkałam się w Toruniu na Coperniconie, oraz Zephyra, który tydzień temu zawitał do mnie do Warszawy. :3
Jeanette: http://sta.sh/02dxuwjqmknk Zephyr: http://sta.sh/027rut40pg2o Cały notesik: http://sta.sh/2br0uvjruux |
|||
|
20-11-2016, 23:09
Dwa nowe, przepiękne wpisy!
Arto: http://sta.sh/0cpmdjahati Maru: http://sta.sh/01u1j2et6wy1 Cały notesik: http://sta.sh/2br0uvjruux |
|||
|
12-03-2017, 19:18
Wpis Tiba ze wspaniałą poprawką Sami napisaną jej kolorem moderatorskim. <3
I aktualizacja okładki. Cały notesik |
|||
|
05-05-2017, 15:21
Dorzucam wpis Israela. :D
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
05-05-2017, 16:52
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Kto pierwszy odgadnie, o co chodzi w tym wpisie, wygrywa wannę.
(A kto się rozczyta, wygrywa pół wanny :P).
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Zevran Konto zawieszone Gatunek:Lew (mieszanka tsavo i wschodnioafrykańskiego) Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Uczeń Medyka Liczba postów:260 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
Siła: 67 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 30 |
05-05-2017, 17:29
Prawa autorskie: Ale-Tie, nukotek
Jeden z nas po hebrajski, dawaj wanne XDDD
(masz zbyt nieczytelne pismo, sprawdziłem z podpisu XDDDD)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2017, 17:30 przez Zevran.)
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
05-05-2017, 17:39
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Odgadłaś tylko pierwszą połowę :P.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
26-05-2017, 23:54
Dorzucam wpis Wendigo wraz z aktualizacją wpisu Tiba. Te wpisy dzieli wspaniały mur prusko-szwedzki, dlatego postanowiłam wrzucić je razem. :3
Tib / mur / Wendigo Wendi część druga |
|||
|
Wendigo Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:7 lat (Dorosły) Liczba postów:396 Dołączył:Sty 2017 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 63 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 9 |
27-05-2017, 00:38
Prawa autorskie: Av: Askari
Współczuję każdemu, kto chociaż spróbuje rozczytać te trzy strony bazgrołów oraz tragicznie wyglądających kresek mających przypominać lefki. Ten kto się rozczyta i ogarnie co tam jest napisane, dostanie ciastko (może nawet dwa!) i dyplom xd
A oto dowód na podpisanie paktu: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t...e=592B21E6
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2017, 01:36 przez Wendigo.)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości