Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Mishines Konto zawieszone Gatunek:Leopon Płeć:Samica Wiek:Młodzik Liczba postów:25 Dołączył:Paź 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 40 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 50 |
14-10-2017, 15:20
Prawa autorskie: Lioden
Jeśli ktoś szuka ciekawego punktu zaczepienia spoza fabuły forum, oferuję historię Mishines. Jak możecie w niej przeczytać, Mishi miała czwórkę rodzeństwa, a sama była piąta i najmłodsza. Jej rodzeństwo często jej dokuczało z powodu ogonów i ogólnie Mishines nie miała z nimi dobrych relacji. Oczywiście jeśli chcesz grać bratem lub siostrą Mishi, nie musisz się tego trzymać! Może Twoja postać bo odejściu siostry zaczęła żałować swego zachowania?
A jeśli nie chcesz grać leoponem, ale pragniesz, by Twoja postać była spokrewniona z Mishi, możesz zagrać jej przyrodnim bratem bądź siostrą. Choć w Zapisie tego nie napisałam, po odejściu Mishi lub na krótko przed tym, ojciec Mishi związał się z jakąś lamparcicą, która urodziła mu młode. To samo mogła uczynić Kanesanti (matka Mishines), poślubiając jednego z lwów ze swego stada, po tym, jak odeszła od Vyomasury. Możesz, jeśli chcesz, zagrać przyrodnim bratem/siostrą Mishi, który/a może być albo lampartem albo lwem. No, a jeśli chcesz, możesz wcielić się w jedno z rodziców Mishi, w Kanesanti albo we Vyomasurę. Może jedno z nich opuściło twoje terytorium/stado z jakiegoś powodu i przybyło do Krainy Czterech Stad? |
|||
|
Mishines Konto zawieszone Gatunek:Leopon Płeć:Samica Wiek:Młodzik Liczba postów:25 Dołączył:Paź 2017 STATYSTYKI
Życie:
22-10-2017, 00:41
A, i jakby ktoś chciał, może być jakaś opiekunka czy coś. Mishi co prawda nie jest już kocięciem, ale przydałby jej się mentor/Ciocia-dobra-rada czy ktoś taki. Najlepiej ze SK, bo właśnie tam planuję dołączyć moją postacią.
|
|||
|
Sirisa Poszukujący Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Znamiona:1/4 Towarzysz:Krogulec krótkonogi Liczba postów:113 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 30 |
10-11-2017, 21:08
Prawa autorskie: Orginał: dukacia, przeróbka: Chawa
Heh ja mogę zaoferować koleżankę wbijającą jej swoje zasady do łebka
|
|||
|
Życie:
11-11-2017, 03:29
O, byłoby super :)
|
|||
|
Sirisa Poszukujący Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Znamiona:1/4 Towarzysz:Krogulec krótkonogi Liczba postów:113 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 30 |
11-11-2017, 10:25
Prawa autorskie: Orginał: dukacia, przeróbka: Chawa
Teraz mam zajętą fabułę i nie wiem ile to potrwa wieć może margines? A potem zobaczymy
|
|||
|
Ua Weteran Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Tytuł fabularny:Posłaniec Liczba postów:283 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 96 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
11-11-2017, 13:47
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
Hej, a może Ua mogłaby się nią zaopiekować?
|
|||
|
Życie:
19-11-2017, 00:09
Niegłupi pomysł, ale chciałabym, żeby Mishi dołączyła do SK :) Jeśli Ci to nie przeszkadza, to nie widzę problemu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2017, 00:10 przez Mishines.)
|
|||
|
Ua Weteran Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Tytuł fabularny:Posłaniec Liczba postów:283 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 96 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
28-11-2017, 18:42
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
Eeee.... jeśli miałaś na myśli to, żeby Ua dołączyła do SK, to to niestety raczej nie przejdzie :/
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości