Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
29-11-2012, 22:16
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Tzn. w sensie, że jutro? xp
Wypowiedz się ktoś jeszcze. |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
02-12-2012, 00:03
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Ech. Mam wrażenie że jak przestałam się udzielać, to tematy ledwo dychają. Nie chodzi o to, że się chwale, tylko że brak jednej osoby która by to stado tak mocno popchnęła, żeby się dalej toczyło.
Cóż, ja proponuję następny weekend, żeby zrobić święto. Później - nie dam rady w ogóle, w styczniu co najwyżej. Musicie sie, misiaki, uruchomić. Ox, jak z tą siostrą twoją?
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
02-12-2012, 17:20
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Oxeny może długo nie być, niestety. Musimy się bez niej zorganizować...
Przyszły weekend ok, tylko u mnie sobota całkowicie odpada. I kawałek niedzieli. Ale to i tak zapewne przeciągnie się na dłużej, zawsze tak jest, kiedy jest dużo osób w temacie. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości