Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
28-12-2012, 13:25
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Perfekcjonistka, wszystko musi być po jej myśli, jednocześnie wredna suka. Ma minę Nie zadaję się z takim ścierwem ja ty, zejdź mi z oczu. Ogólnie taka damulka, do każdego jest na "przynieś, podaj, pozamiataj" i wszyscy muszą koło niej skakać. Nie odbiera do świadomości, że ktoś może być lepszy od niej, uważa, że jest pępkiem świata.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-12-2012, 17:53
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ciekawa świata, chciałaby wszystko zobaczyć, acz przy tym bojaźliwa i nierozsądna. Ufna, chętnie by się zaprzyjaźniła z całym światem, naiwna, sympatyczna; ogółem taka pocieszna postać.
|
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
29-12-2012, 07:28
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Ciekawa wszystkiego co ją otacza, nie ma ochoty robić wielu rzeczy. Zazwyczaj pewna siebie i posiada swój własny urok. Robi wiele rzeczy, lecz nie zawsze przejmuje się konsekwencjami swoich czynów.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
29-12-2012, 17:18
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Kochana, miła lwica. Przyjacielska, pomocna, zawsze służy dobrą radą i swoim wielkim sercem. Nie jest jednak bardzo rozrywkowa i wszystko bierze na serio. Inteligentna, rozważna, spokojna.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
29-12-2012, 17:35
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Spokojny i miły lew. Z chęcią służy innym pomocą i radą. Bardzo pewny siebie.
|
|||
|
Q Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 |
28-01-2013, 02:50
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
Młoda lwiczka, która wychowując się w rodzinnej atmosferze LZ nie miała jeszcze okazji przekonać się o niegodziwości otaczającego świata. Wciąż naiwnie wierzy w siłę sprawiedliwości i pewnie wciąż myśli, że będąc dobrym świat odwdzięczy jej się tym samym. Nadal ma czyste, nieskalane serce, ale przy jej prawdopodobnej wrażliwości weryfikacja dotychczas bardzo wyidealizowanego spojrzenia może okazać się nad wyraz brutalną.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
28-01-2013, 13:19
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Uhh, po lineartach głupio się ocenia, bo jeszcze inni ludzie mogą z niego mieć avka, no ale ok.
Spokojny opanowany lew, zanim podejmie jakieś działanie dobrze je przemyśli, cichy gość, nie lubi tłumu i woli żyć w odosobnieniu- najbardziej odpowiada mu własne towarzystwo, niepewny swojej pozycji w konfliktach z powodu raczej pokojowego nastawienia do świata. |
|||
|
Ashley Gość |
30-01-2013, 19:57
Prawa autorskie: moje
Surowy sprawiedliwy lew w którym jest też i dobro ukryte. Jest odważny, mądry pewny siebie. Jak każdy odczuwa różne emocje. Jest dobry dla swojego stada. Nie znosi zdrajców chętnie by ich ukarał .Czuły, opiekuńczy, towarzyski i przyjacielski dla rodziny i przyjaciół. Dla nieznajomych niepewny nieufny. Miał kiedyś zatargi z przeszłością. Ktoś go skrzywdził, ale potrafi przebaczać i dawać drugim szansę. Jest idealnym kandydatem na ojca.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
28-02-2013, 01:10
Prawa autorskie: av: malaika4
gadatliwa, wszechobecna, ekshibicjonistyczna lwica. wszędzie jej pełno, na wszystkim zna się najlepiej, wypowiada się zaczynając od "ja" lub "moim zdaniem", często nie dostrzega zniechęcenia u innych; uszy nosi postawione na sztorc, ogonem za mocno nie macha, bo co prawda zdarza się jej irytować, ale wtedy krzyczy i rozładowuje złość od razu. jest przekonana, że byłaby świetną matką, partnerką i przyjaciółką, jednak jej otoczenie na dłuższą metę ma dość jej ćwierkania i gadulstwa.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Ashley Gość |
02-03-2013, 23:11
Prawa autorskie: av: malaika4
Odważny, śmiały lew. Z natury jest szczery czasami pewny siebie. Ale czasami ukazuje też złe cechy. ( Ale tylko opisujemy charakter postaci po avatarze nie samą postać). Prawdopodobnie blizny ma po jakiejś walce.Jest opiekuńczy i gotowy umrzeć za swoje stado.
|
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
10-03-2013, 00:50
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Zagubiona lwica, którą przeraża swoje życie. Stara się jednak dalej jakoś trwać. Bywają takie momenty kiedy będąc samą zaczyna płakać i zastanawiać się czemu niektóre z rzeczy w jej życiu musiały akurat jej się przytrafić. Potrafi jednak docenić czyjąś troskę i są takie momenty, kiedy po prostu nie chce być sama. Kiedy porozmawiać z nią dłużej można się przekonać, że to sympatyczna osóbka, której jest po prostu niekiedy ciężko.
|
|||
|
Nani Gość |
25-03-2013, 00:31
Ciepła kochana matka Teresa. Potrafi wysłuchać doradzić. Sto razy coś Przemyślu zanim podejmie decyzje. Stara się dostrzec dobre cechy nawet w najbardziej złej osobie.
|
|||
|
Ashley Gość |
29-03-2013, 13:39
Przyjazna i szczera lwica służąca dobrą radą innym. Towarzyska lwica nieco nieśmiała z poczuciem humoru. Lubi poznawać nowe osoby i wśród nich przebywać.
|
|||
|
Naomi Gość |
29-03-2013, 16:12
Troskliwa i opiekuńcza lwica. Odznacza się również spokojem i cierpliwością. Jest dobrą przyjaciółką, która zawsze wysłucha i doradzi. Ma zadatki na dobrą matkę.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości