Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
05-01-2013, 02:16
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Poprzedni temat: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=565
Zakładam nowy, bo mało osób się zgłosiło iii postanowiłam zmienić koncepcję. Teraz nie zgłaszamy się sami, tylko zgłaszamy innych. * Każdy może zgłosić jednego samca i jedną samicę. * Gatunek, stado ani wiek nie grają roli. * Można zgłosić dwie postacie tego samego użytkownika, ale nie można zgłaszać swoich postaci. * Nie można zgłosić kandydata, który już został wcześniej zgłoszony. * Można zgłosić tylko te postaci, które były choć trochę aktywna fabularnie w 2012 r. Kod: [b]Miss:[/b] * krótkie, wystarczy nawet zwykłe 'bo tak' :) |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
05-01-2013, 02:18
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Miss: Felija
Uzasadnienie: Bo Fel. Mister: Lucas Uzasadnienie: LucLuc. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
05-01-2013, 02:21
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Miss: Inn.
Uzasadnienie: Bo ją lubię, a postać jest nieogarnięta jak Felka. Mister: Mako, o. Uzasadnienie: Bo Hewa zgłosiła Lucasa. D: |
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
05-01-2013, 09:43
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
Miss: Alaina
Uzasadnienie: bo potrafi okazac wdziecznosc wrogowi i pozostala wierna ojcu, mimo tego, ze praktycznie zniknal Mister: Ragnar Uzasadnienie: bo pomimo guza nadal jest przystojnym i szarmanckim lwem, ktory ma co nieco w glowie i umie z tego korzystac - a to niestety nadal nie jest oczywiste |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
05-01-2013, 09:51
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Miss: Hasira
Uzasadnienie: Bo jest personalnym ochroniarzem Sharmy :3 Mister: Arto Uzasadnienie: No nie mówcie mi, że nic nie zrobił w tym roku na fabule!
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
05-01-2013, 16:01
Prawa autorskie: RagDrawer
Tytuł pozafabularny: VIP
Miss: Kamiś
Uzasadnienie: Bo najszybciej odpisuje na esemesy. Mister: Naara Uzasadnienie: Bo Shaid może być misterem wyłącznie dla jednego lwiska z tego forum. |
|||
|
Akira Gość |
05-01-2013, 16:16
Prawa autorskie: RagDrawer
Miss: Khayaal
Uzasadnienie:* Ogarnięta, fajna babka. Dużo robi dla Strażników c: +wybrali mi już Felkę i Kami :C Mister: Shaid Uzasadnienie: bo nie zgadzam się z panem wyżej .3. |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
06-01-2013, 15:07
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Miss: Padme
Uzasadnienie:* Bo nikt jej nie zgłosił ej? Mister: Mogrim Uzasadnienie: Bo fajnie gwauci :3
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
06-01-2013, 15:17
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Miss: Hatima
Uzasadnienie: Młode matki też mogą zostać miss więc czemu by nie (; Mister: Shadarn Uzasadnienie: A bo tak i już ;D Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
12-01-2013, 20:46
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Miss: Liadan
Uzasadnienie:Bo jest pikną brzydulą! :3 Mister: Frey Uzasadnienie: Bo ma ładny pysiak, hyhy :3 Bo był z Moronem na misji szpiegowskiej u NP!
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości