Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
20-01-2013, 21:46
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
a chcesz wroga?
old friendship gone bad, tak bym to nazwała. Nkiruma się nada na niegdyś młodzieńczego towarzysza, kumple za pan brat i razem panny wyrywali, a potem Nki zaczął gardzić podejściem do życia Twojej postaci (hedonizmem bez odpowiedzialności), poczuł się lepszy i ich drogi się rozeszły. dziś, zależnie od sytuacji, albo umieją się porozumieć na zasadzie szorstkiej męskiej przyjaźni, albo skaczą sobie do gardeł. raczej widzę Raina w tej roli niż Rinviela.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Rain Gość |
20-01-2013, 22:07
Cóż, pomijając fakt, że Rinviel ma na wszystko gruntownie wyjebane, to nie nadaje się do przyjaźni minionej, jeśli wiesz, co mam na myśli.
Co do Raina... może być. Jaka to postać, mówisz? Bo skróty mi wiele nie mówią, wybacz. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
20-01-2013, 22:08
Nkiruma. tak ma na imię. :P
jest świeży, więc sporo przeszłości możemy dogadać bez problemów logistycznych.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Rain Gość |
20-01-2013, 22:10
Może być. Kiedy byś miała czas na spotkanie ich?
|
|||
|
20-01-2013, 22:36
teraz jestem na Płonącym Stepie z Orestą.
|
|||
|
Rain Gość |
20-01-2013, 22:38
No nic, to kiedy indziej się pogada. Wiesz, nie lubię w więcej, niż dwie osoby, bo szału dostaję.
|
|||
|
20-01-2013, 22:38
wybredniś. :D
|
|||
|
Ayari Reinmar Gość |
21-01-2013, 15:37
Destiny, Ayari Reinmar... co tam chcesz. Zapraszam na jakiś tam wątek kiedyś, może coś by się rozkręciło .3.
|
|||
|
Rain Gość |
21-01-2013, 17:33
Z Des już Rinviel gadał, nie? Bo pamiętam, ale mogę się mylić xP
Cóż, ale chętnie, kiedyś. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
22-01-2013, 18:55
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Mogę się zaoferować, ale nie licz na wiele... <patrzy Rinviela> xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
22-01-2013, 19:10
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Ja mogę ci podesłać Kaidi bo ona to chyba najpoważniejsza z moich postaci jest :D
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Rain Gość |
22-01-2013, 23:09
Macho (xD) - Rinviel dla Ciebie? Słuchaj, mi to nie przeszkadza, tylko zastanów się, czy TY temu sprostasz xD
Słuchaj, możesz podesłać... nigdzie mnie nie ma ani Rainem, ani Rinvielem, więc możesz rzucać śmiało propozycjami |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
22-01-2013, 23:18
To wydostanę się tylko Kaidi z wodospadu bo i tak nic tam nie ogarniam i na PW link ci podeślę :P
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości