Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
30-01-2013, 22:53
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Nick: Ragnar
Typ akcji: Polowanko Inne: Jakieś duże bydlątko poproszę, szary jest głodny. wykonane - MG |
|||
|
Orvara Gość |
20-02-2013, 17:58
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Nick: Orvara
Akcja: polowanie Inne: - wykonano dla Hasiry - MG |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
02-03-2013, 14:18
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Nick: Soth
Typ akcji: Polowanie + coś specjalnego Inne: Chce urządzić sobie małe polowanie, a dodatkowo, niech MG jakiś zdolny wymyśli mi akcję w której będę mógł zdobyć dodatkowego NPC'a dla Sotha, najlepiej jakieś nieduże zwierzę, mogące łatwo i szybko urządzić Lygrysowi zwiad po okolicach. przerwane z powodu braku obecności gracza - MG Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Ashley Gość |
12-03-2013, 22:07
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Nick: Ashley
Typ akcji: Polowanie + Misja Inne: To wszystko. |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
23-03-2013, 10:41
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Nick: Hofu
Typ akcji: Polowanie Inne: - wykonano - MG Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Mel Gość |
28-03-2013, 19:07
Nick: Mel
Typ akcji: Polowanie Inne:Jeżeli mogę, to poproszę o jakiegoś większego zwierza, oczywiście jak można... |
|||
|
Ashley Gość |
30-03-2013, 00:54
Nick:Ashley
Typ akcji:Walka(trening) Inne:obojętnie jaki przeciwnik.proszę o jak najszybszą odpowiedź. Chciałabym by moja postać była nieco lepsza w walce. |
|||
|
Makali Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Dorosły. Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:179 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 52 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 |
06-07-2013, 14:02
Prawa autorskie: ---
Nick: Makali & Ares/Akira
Typ akcji: Fabularna wyprawa po Medykamenty. Inne: Niech mają okazję zaznać życia eskulapa, zawsze wolałem uczyć postaci takich rzeczy poprzez rzeczywistą fabułę, niźli Trening. Decyzją gracza: nieaktualne. |
|||
|
Eleyna Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:214 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 69 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 28 |
05-09-2013, 15:45
Prawa autorskie: Linearty DragonFireNight i Malaiki pokolorowany przez Omarę
Nick: Eleyna
Typ akcji: polowanie Inne: brak wykonane - MG |
|||
|
Laja Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:333 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 75 |
25-09-2013, 15:57
Prawa autorskie: Malaika4
Nick: Laja
Typ akcji: polowanie Inne:Jakieś ciekawe miejsce. Nie koniecznie musi to być sawanna. wykonane - MG |
|||
|
Metody Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:102 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 83 Zręczność: 61 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
13-10-2013, 19:57
Prawa autorskie: Moi et Ragi
Nick: Metody
Typ akcji: wyprawa po medykamenty Inne: taka prośba, bo po to tu lezę w zasadzie, by znalazło się coś na odtruwanie/ oczyszczające organizm, krew z toksyn. Z góry wielkie dzięki, byłabym dźwięczna~ wykonane - MG
[center]Theme song
De mortuis nil nisi bene Warto umrzeć za taką cenę Jesteś duszą Wszechświata i duszy Wszechświatem My body is merely the shell of my soul But the flesh must be given its due Mam ja lapacho |
|||
|
Eleyna Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:214 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
18-10-2013, 21:46
Nick: Eleyna
Typ akcji: Zwykła akcja Inne: Chodzi o akcję, wskutek której Eleyna zachodzi w ciążę (może być gwałt) sesja rozegrana - MG |
|||
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
19-10-2013, 00:44
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
a masz userów na dzieci czy też zamierzasz robić to na hurra?
powiem tak: zdecydowanie odradzam, jeśli nie masz zadeklarowanych i pewnych graczy tworzących dzieci. a jak ich masz, to nie potrzebujesz w fabule pokazywać zapłodnienia. wystarczy zniknąć na dwa dni. |
|||
|
19-10-2013, 08:39
Powiem tak. Jest tu pewna userka, która zdecydowała się zagrać postacią lwiątka Eleyny, więc w tej kwestii nie mam się o co martwić.
Co do znikania na 2 dni...w sumie to ja nie bardzo wiedziałam czy można. Nie chcę by ktoś mi robił problemy o to, że wyszłam w poprzednim poście, a potem piszę w następnym, że Eleyna jest nagle w ciąży. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości