Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Lucas Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:3 Liczba postów:65 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 40 |
01-01-2013, 01:00
Prawa autorskie: =MadKakerlaken, tło - jsek, obróbka - Felija
"Historia to nie fakty, to tylko wersja zwycięzców,
W świecie manipulacji i nieświadomych, podatynych na to jeńców." ~ Zeus "Nie rozwijam się w tempie społeczeństwa, bo zaciąłby istotę mego człowieczeństwa - wolność" ~ Bisz "Nie będzie królem życia ten, kto wewnątrz jest karłem." ~ Miuosh |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
03-01-2013, 23:07
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ej, teraz to się postaraliście, nie ma co. Brawa dla was, Lucas (kochanie moje <3) jako jedyna coś dała, więc muszę wybierać z jej rapu. Wiecie, jak nie chcecie się bawić, to mogę sama wymyślać cytaty co miesiąc, ale to trochę bez sensu by było. ^^
To ja biorę drugi: Nie rozwijam się w tempie społeczeństwa, bo zaciąłby istotę mego człowieczeństwa - wolność. ~ Bisz Może jednak dacie coś na luty? [ Dodano: 2013-01-03, 22:08 ] I łap 5 opali. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
03-01-2013, 23:12
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
odpisz mi z Vei, zamiast marudzić!
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
03-01-2013, 23:53
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
"Nie ma białych aniołów, ani czarnych demonów, istnieją tylko szarzy ludzie."
- chyba ja, bo mi to w autobusie weszło do głowy, po tym jak zobaczyłam reklamę gripeksu na męską grypę :3
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Corragio Konto zawieszone Gatunek:kto to wie? Wiek:Półtora roku, 18 miesięcy. Znamiona:0/0 Liczba postów:57 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 50 |
04-01-2013, 14:42
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
"Jest śmierć i podatki, ale podatki są gorsze, bo śmierć przynajmniej nie trafia się człowiekowi co roku. "
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie. Cały czas Pratchett. Jestem jak Nuko, monotematyczna. xD |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
04-01-2013, 19:28
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
"- [...] Żeby wyprowadzić kraj z kryzysu trzeba zrobić ściepę narodową...
- ...I kupić bombę atomową. - Z tą bombą trzeba polecieć nad Arktykę, nad biegun północny, nad te wieczne lody... I tam tę bombę... - SRU! - [...] Tak... Góra lodowa wzbije się w powietrze, nabierze prędkości i z całej siły uderzy w Szwecję... - SRU! - Szwecja się oderwie, ślizgaczem przez Bałtyk przeleci, i w nas... - SRU! - My wyskoczymy, a Szwedzi będą na naszym miejscu. I jak po 36 latach se dadzą radę, to my wtedy wszystkich przeprosimy i wrócimy na swoje miejsce. A jak nie... to... - SRU... - Przepraszam bardzo, co kolega marudzi pod nosem? - Nie marudzę, tylko mówię skrótem. - Jakim skrótem? - No SRU. - Co to jest? - Socjalistyczna Reforma Ustrojowa." ~ Fragment występu kabaretu TEY, "Jak wyjść z kryzysu"
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
28-01-2013, 17:39
Prawa autorskie: moje
„Ludzie inteligentni są okrutni. Głupcy odznaczają się potwornym okrucieństwem”
„Dobroczynność nie polega na dawaniu kości psu. Dobroczynność to kość dzielona z psem wówczas, gdy jesteś równie głodny jak on.” „Moralność to jedynie społeczny kapitał, gromadzony w ciągu całych wieków cierpienia. "Zew krwi" Jack'a London'a |
|||
|
Q Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 |
28-01-2013, 18:07
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
Cytat towarzyszący jednej z moich postaci na innym forum przez przeszło trzy lata, więc mam do niego osobisty sentyment. c':
Cytat:Przyczyna klęski jakiejkolwiek wyższości wobec jakiejkolwiek niższości tkwi zawsze w grzechu zaniedbania ze strony pokonanej wyższości.
|
|||
|
Destiny Gość |
28-01-2013, 19:31
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
"Im dłużej czekasz na przyszłość, tym krótsza będzie."
~Loesje |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
31-01-2013, 01:04
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
"Bo nie ma ucieczki przed gębą, jak tylko w inną gębę. A przed człowiekiem schronić się można tylko w objęcia innego człowieka."
"Drobne realia życiowe was gubią. Jesteście jak człowiek, który wyzwał smoka do walki, lecz którego mały pokojowy piesek zapędzi w kozi róg." Oba cytaty pochodzą z Ferdydurke Witolda Gombrowicza.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
01-02-2013, 17:38
Tym razem miałam spory dylemat, ale ostatecznie zdecydowałam się na cytat Ragnara. Trochę to subiektywny wybór, bo uwielbiam Zew krwi, co nie zmienia faktu, że cytat jest ładny. :)
Dobroczynność nie polega na dawaniu kości psu. Dobroczynność to kość dzielona z psem wówczas, gdy jesteś równie głodny jak on. Jack London - Zew krwi Gratuluję, dostajeeesz 5 opali. ^^ Można dawać na marzec. |
|||
|
Destiny Gość |
01-02-2013, 19:23
"Im dłużej czekasz na przyszłość, tym krótsza będzie."
~Loesje Tahk... jestem leniwa xD |
|||
|
Ashley Gość |
01-02-2013, 20:54
"Należy tak zorganizować życie, aby każda chwila była ważna." Iwan S.
"Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu." [ Blaise Pascal ] Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować. Marek Aureliusz Bądź jak wiatr, który rzuca się w przestrzeń z jaskini skalnej. Wznoś się wyżej, coraz wyżej... Zaratustra |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
01-02-2013, 21:50
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP Cytat:Mini regulamin zabawy |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości