Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
24-03-2013, 18:45
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ash, uzupełnij prawa autorskie. Autorem tego avatara jest Dukacia.
Nev, okej, poszukam czegoś. |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
24-03-2013, 23:03
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Fel, jak masz jeszcze troszkę czasu - pokolorowałabyś mi linearta? Kolorek, jakieś tło (może być jednokolorowe) i napis Sami.
łapaj Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
24-03-2013, 23:31
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Ashley ma WYŁUPIONE gałki oczne, więc nie może ich mieć na avatarze. ani w fabule. ;___;
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
24-03-2013, 23:47
Narysujcie jej opaskę! Opaski są ładne!
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
24-03-2013, 23:48
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Sami, sorry, ale niezbyt, linearty mi za dużo czasu zajmują. ^^' Poza tym nie umiałabym narysować cętek. Chyba że jak już będzie wolne, no ale to nie zmienia faktu, że serwal bez cętek to nie serwal.
Yaal, no to może sobie wpisać w podpisie, że ich nie ma, nie? Weź znajdź ava z lwicą z wyłupionymi oczami. [ Dodano: 2013-03-24, 22:49 ] Jak ktoś umie rysować opaski, to niech rysuje. ^^ Też fajny pomysł. |
|||
|
24-03-2013, 23:52
Ja nie mogę. ZAPOMNIAŁAM ŻE SERWALA MAJĄ CĘTKI.
Proszę, niech ktoś mnie walnie. Sweet Crescent Moon, up in the sky
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
25-03-2013, 00:06
Prawa autorskie: av: malaika4
<zakopala Samiowego trupa pod plotem> Fel, patent z zamknietymi oczami byl ok. a pojscie po opaske do Rafikiego to rzeczywiscie moze byc wdzieczny temat na sesjona.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
25-03-2013, 00:17
*leży trupem pod płotem*
Musiałam to napisać :D Sweet Crescent Moon, up in the sky
|
|||
|
Nevir Gość |
25-03-2013, 07:16
//Hehe :D//
Dobrze Feticzko, będę czekać. :3[/size] |
|||
|
Rojna Zgryźliwa | Gość |
28-03-2013, 07:53
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
To może obrobisz mi to jak będziesz miała czas? :3
Napis: Kivjan Mniejszymi literkami: I'm just a young spirit! Wiesz, żeby jakoś fajosko wyglądało. :3 |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
28-03-2013, 11:29
Prawa autorskie: moje
Ej Fel, a Ty sprawdzałaś prawa autorskie? Bo z tego co widzę, to tego, który Rojna sobie upatrzyła to chyba nie można użyć:
"You may use your commissioned work in any way you wish, except for profit gain. I do not make extra profit by selling prints from commissioned work or commissioner's characters. You may request if you'd like the commission to be private (not posted online)." Tu jest tylko mowa o używaniu zleceń, ale tylko przez tych, którzy je zamówili. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-03-2013, 12:19
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Nie podsyłałam tych, przy których (lub w profilu tej osoby) było wyraźnie napisane, że nie można ich używać. To, że Seaff zezwala na używanie commishy, nie oznacza od razu, że nie pozwoli na użycie tego - to zwykły karakal, nie żadna postać. Bez sensu byłoby pisanie do kilkunastu osób z zapytaniem, czy mogę użyć tego rysunku, skoro i tak Nev wybiera jeden. Zaraz napiszę notkę do Seaff i jeśli się zgodzi, to obrobię ten rys, a jak nie, no to niech Nev wybiera co innego.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości