Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Levine Konto zawieszone Wiek:1 rok. Znamiona:0/0 Liczba postów:76 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 40 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 35 |
05-05-2013, 00:04
klik!
Ahadi znany jest przede wszystkim jako surowy ojciec - to przecież jemu Taka/Skaza zawdzięcza sławną bliznę. Postanowiłam przedstawić go w nieco innym świetle. Jako kochającego, dobrego ojca, który z radością patrzy na młode. [you] , jaką maskę dziś nosisz? |
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
05-05-2013, 12:34
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
Szału nie ma, głowa wypełnia większość planu, w tle proste niebo.
Cienie, lineart, kolor wszystko minimalistyczne, proste, proporcje w miarę poprawne, przyczepiła bym się do górnej wargi pod nosem, wcięcie jest zbyt wyraziste. daje 4 bo praca jest schludna. |
|||
|
Makali Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Dorosły. Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:179 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 52 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 |
05-05-2013, 22:32
Prawa autorskie: ---
Cytat:to przecież jemu Taka/Skaza zawdzięcza sławną bliznę. A nie zrobił mu jej bawół, którego wraz z bratem przeganiali znad wodopoju? Nie pamiętam już dokładnie, czytałem komiksy o królu lwie jak je w metrze dawali. |
|||
|
Levine Konto zawieszone Wiek:1 rok. Znamiona:0/0 Liczba postów:76 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 35 |
05-05-2013, 22:55
W sumie to ja znam wersję, że Taka i Mufasa się bawili. Podobno Taka przegiął i Ahadi się wściekł. Komiksy można znaleźć na necie ;3
[you] , jaką maskę dziś nosisz? |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości