Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
06-06-2013, 21:13
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
01-07-2013, 16:15
Prawa autorskie: moje
"Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć."
"Ostatnie Życzenie"-A. Sapkowski wiem, oryginalnie |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
03-07-2013, 11:17
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
E, wybór jak się patrzy...
Dobra, to wygrywa Khayaal: Znam tylko jedną niewolę - niewolę własnej głupoty. Kleantes z Assos Dostajesz 5 opali, a ja bym chciała zobaczyć na sierpień coś więcej, noo. ^^ |
|||
|
Ares Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i miesiąc. Liczba postów:210 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 5 |
11-07-2013, 15:37
Prawa autorskie: Madkakerlaken
"To, co dają za darmo, na ogół nic nie jest warte."
~Małgorzata Musierowicz "Im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie" ~L. M. Montgomery "Prawdziwy przywódca nie może prowadzić, wtedy kiedy sam nie wie gdzie jest wyjście." (miałam to zapisane w notatniku, jak znajdę autora to wpiszę) |
|||
|
Akira Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Podrostek. Liczba postów:207 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 50
Siła: 30 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 14 |
11-07-2013, 18:35
Tytuł pozafabularny: MISTRZ MELODYJ
Co z tego, że stoisz na środku skrzyżowania, jeżeli nie masz chęci, by iść dokądkolwiek?
Antoine de Saint-Exupéry. |
|||
|
Azkabeusz Gość |
27-07-2013, 01:00
Tytuł pozafabularny: MISTRZ MELODYJ
Powiem przysłowiem polskim
,, Niedaleko pada jabłko od jabłoni'' ,, Gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy'' |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-07-2013, 01:38
Prawa autorskie: Ragi et mo
"Szanuj nosa swego, mogłeś mieć gorszego"
~moja mama xD albo "The fear of death follows from the fear of life. A man who lives fully is prepared to die at any time" ~Mark Twain Co można pięknie przetłumaczyć na "Strach przed śmiercią wynika ze strachu przed życiem. Osoba, która żyje w pełni jest gotowa umrzeć w każdej chwili" nie wiem czy znam coś jeszcze ładnego "D |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
27-07-2013, 20:14
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Na sierpień wybiera Ragnar, bo mnie nie ma, więc pozwolę sobie sama coś dodać. ;p
'To bardzo źle być pomiędzy, gdyż wówczas nie przynależy się nigdzie.' ~ Samotność bogów, Dorota Terakowska 'Ciekawe, że krew indywidualnego człowieka krojonego na szpitalnym stole wciąż robi wrażenie, a krew tysięcy ludzi, zabijanych w coraz to nowych wojnach, wszystkim jest obojętna. Krople krwi przerażają, hektolitry działają znieczulająco.' ~ Samotność bogów, Dorota Terakowska 'Miała tylko wspomnienia, a to jest czasem gorsze, niż gdyby człowiek nie miał nic.' ~ Atramentowe Serce, Cornelia Funke |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
27-07-2013, 20:17
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
'Nie, nie twoja. To moja historia. Ty tylko w niej występujesz.'
~ Atramentowe Serce, Cornelia Funke 'Życie to nałóg, z którym bardzo trudno zerwać...' ~ Kosiarz, Terry Pratchett 'Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.' ~ Metro 2033, Dmitry Glukhowsky |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
30-07-2013, 08:51
Divide et impera
/Dziel i rządź. Coś mi najprostszego wpadło "D |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
31-07-2013, 19:43
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Rozbawiony kociak, podskakujący zabawnie niczym mały tygrys, jest nieskończenie bardziej interesujący niż połowa ludzi, z którymi musisz przebywać na tym świecie.
~ Lady Sydney Morgan
[center]
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
03-08-2013, 13:41
Prawa autorskie: moje
Dobra, wygrywa Miyuki
Rozbawiony kociak, podskakujący zabawnie niczym mały tygrys, jest nieskończenie bardziej interesujący niż połowa ludzi, z którymi musisz przebywać na tym świecie. ~ Lady Sydney Morgan Dostaje 5 opali, a resztę zapraszam do zgłaszania propozycji na wrzesień. |
|||
|
Terani Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku. Liczba postów:14 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 58 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
11-08-2013, 16:52
Prawa autorskie: Seetene.
"Cuda nie zdarzają się nikomu z wyjątkiem tych szczęśliwych czubków, którzy widzą je wszędzie."~Stephen King.
|
|||
|
26-08-2013, 13:20
Za późno, gdy w łajnie noga,
powiadać: nie tędy droga. -"Za późno" Tadeusz Giccgier Im bardziej świat ten nas męczy, tym urok jego jest większy -"Uroki świata" Tadeusz Giccgier Ten wygrywa, kto jest bliżej i ten, co się kłania niżej -"Kto wygrywa" Tadeusz Giccgier Przepraszam, Ariusz, ale wybierz z tego trzy. ^^' Takie zasady zostały ustalone na początku i tego się trzymajmy. Edit, wybaczcie "D |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości