Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
27-10-2013, 15:36
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
Się zgodzę z Fel, że trzeba by było niektóre tematy poprzesuwać... a zwłaszcza "zapisy na akcje z MG". Bo intuicyjnie szukałam ich w "Akcjach z Mistrzem Gry", a tu kiszka, bo w eventach, czyli w temacie wszystko we wszystkim xD
Jeśli nie macie nic przeciwko, że w temacie o mapie pociągnę ten wątek i żeby nie było, że nic nie wnoszę tylko jojczę, to ja bym porozdzielała o forum vs fabuła w ten sposób: O FORUM: Jak dołączyć do stada? Co i jak, czyli Poradnik dla Początkujących Spis osób odpowiedzialnych za forum Hala Sław FABUŁA: Czas akcji Zakładanie stada Znamiona Choroby i medykamenty Podpalenia Tortury Polowania Mapa Ziem Drzewo Genealogiczne TLK PBF Opale i kolekcjoner Rafiki Punkty życia Teraz wygląda to trochę nieproporcjonalnie, ale przynajmniej dzieli jakoś tematy między te czystko techniczne, dotyczące forum a te, które dotyczą rozgrywki, czyli fabuły. |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
27-10-2013, 15:39
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
Cytat:ZANIM PRZYSTĄPISZ DO GRY, WYBIERZESZ STADO, ZAPOZNAJ SIĘ Z DZIAŁEM FAQ, INFORMACJE TAM ZAWARTE POMOGĄ CI W GRZE! pod słowem tutaj - link. hm? |
|||
|
Tabia Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:dorosły Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 85 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 10 |
27-10-2013, 15:58
No w sumie lepiej. Będzie to fajnie scalone z resztą, nie tak odstające. No i każdy na pewno choć raz w życiu przeczyta to zdanie - jest dostatecznie dobrze wyeksponowane.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
27-10-2013, 23:45
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Hm, ja tam nie zwracam na nie uwagi, ale to pewnie dlatego, że jest mniej więcej takie samo od paru lat. XD Skoro mówicie, że rzuca się w oczy, to ok, wierzę na słowo.
Tak, taki podział jest dość sensowny, można to tak poprzenosić. Co do zapisów na akcje - sama nie wiem. Może po prostu dać w opisie tematu informację, że zapisy na akcje znajdują się w subforum Eventy? Jeśli by je przenieść, to by sugerowało, że te akcje z MG mogą się odbywać tylko w forum Akcje z MG, a przecież wcale nie musi tak być... Poza tym uważam, że zapisy na akcje z MG powinny być tam, gdzie zapisy fabularne. |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
28-10-2013, 12:12
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
albo wyciągnąć całe eventy gdzie indziej.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-10-2013, 14:54
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Też o tym myślałam, tylko gdzie? Do Zmian i Regulacji?
Albo zmienić nazwę Zmiany i Regulacje np. na Wydarzenia. I Eventy jako subforum. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości