Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-10-2013, 18:23
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
I tak Rag wygra
A tu mój Hadesik, jeden z moich ulubionych antagonistów. Bo malarstwo to nie moja bajka. A to miał być stylizowany sęp, w gwoli jasności. A te palce to pióra. Chyba mi nie wyszło.. *szczur udaje, że ma styl* |
|||
|
Arne Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wisi Mojżeszowi 5 złotych Liczba postów:176 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 62 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 10 |
27-10-2013, 18:35
Prawa autorskie: Ja -w-
Ta... giń w czeluściach z Ragnarową "D
|
|||
|
Eleri Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:3,7 lat Liczba postów:165 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 59 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 12 |
27-10-2013, 18:40
Prawa autorskie: Moi et only moi (Szczurzysława)
Mam zakaz wstępu do piekła, za liczne wybryki "D
[center]Głos|Theme song I, II
I am wiser now So much wiser now But my wisdom is the wisdom of a fool somehow For I love you I still love you But I'm only Little miss Lonely A tear is such a very lonely thing But crying is the only thing That I can find to do Since I lost you Z tobą czystość zachować to gorzej każdy lew by się spalił już dawno las popiołu z jego grzywy nic więcej . |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
27-10-2013, 21:48
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
pomijając to, że ciało ma tej wiedźmy z Arielki...
...to on jest tak zabawny i uroczy xD pomysł z piórami zamiast palców kupuję :D |
|||
|
Eleri Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:3,7 lat Liczba postów:165 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
27-10-2013, 21:56
Urszula "D I weź, nie jest taki gruby xD
A tak to dziękować pięknie~
I am wiser now So much wiser now But my wisdom is the wisdom of a fool somehow For I love you I still love you But I'm only Little miss Lonely A tear is such a very lonely thing But crying is the only thing That I can find to do Since I lost you Z tobą czystość zachować to gorzej każdy lew by się spalił już dawno las popiołu z jego grzywy nic więcej . |
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
27-10-2013, 21:57
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Trochę niepiórkowate te piórka, pióra się tak nie zginają. One w ogóle się nie zginają, z tego, co mi wiadomo. xP Ale pomysł fajny i ładnie to wyszło. xP
|
|||
|
27-10-2013, 21:58
No ja wiem, że się nie gną, miało wyjść inaczej, a jest jak jest. A jeśli to dłonie, to to jakaś magiczna hybryda sępa i pawiana. Deal with it
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
27-10-2013, 22:01
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Skoro mu się głowa fajczy, i to jeszcze niebieskim płomieniem, to może mieć giętkie pióra, ot.
|
|||
|
27-10-2013, 22:03
Tak xD
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
27-10-2013, 22:25
Prawa autorskie: moje
Jak dla mnie to on ma normalne dłonie, a pióra to są tylko te ciemne, idące od łokcia wzdłuż ręki, no ale może nie rozumiem sztuki.
No i fajny pomysł, ja jakoś zapomniałam, że to mogą być też inne zwierzaki, nie tylko kotowate. |
|||
|
27-10-2013, 22:30
No wiem, że to wygląda jak dłonie. Ułom ze mnie, jeszcze się kiedyś nauczę xD
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-10-2013, 15:36
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Oryginalny pomysł, wykonanie też ciekawe - za to masz duży plus. Ogólnie lubię tę scenkę i postać. :) Podoba mi się różnica stylów przy Hadesie i przy sępach.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
29-10-2013, 19:09
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Hadesowi nikt nie dorówna, najlepszy zły ze złych xD
Uwielbiam jego oczy, takie wyłupiaste i kolor taki kontrastowy do tego chłodnego płomienia @.@ |
|||
|
Tanabi Konto zawieszone Wiek:8 miesięcy Liczba postów:45 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 20 |
11-11-2013, 08:50
Prawa autorskie: Charfade
Borze, jakie to piękne!
Najbardziej urzekło mnie to, w jaki cudny sposób wykonałaś pióra. Wogóle... Wszystko tak do siebie pasuje, kolory, napis, tło... Kocham te giętkie palce. <3 Cały pomysł jest ciekawy i masz u mnie za to 10. ;) |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
11-11-2013, 20:27
Prawa autorskie: Ragi et mo
*rumieńce na bladej mordzie* dziękujęeeem~ choć to wszystko zasługa Hadesa samego w sobie, bo jest po prostu cudny, jak już to Derionowa rzekła <D
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości