Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
29-10-2013, 22:16
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Ari pewnie będzie w ten księżyc wierzył, Metoś wierzy w wielkiego białego ptaka i jego dopełnienie w postaci czarnego psowatego, co napełnione energią wszechświata odradza się pod różnymi postaciami. I takie tam xD Eleri chyba po prostu w bezwzględną miłość |D nyah, sami wierzący~ XD
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
29-10-2013, 22:22
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Muszę się z Mieciem umówić na herbatkę xD
A Nelly niech wierzy w to, co chce. Jeśli planujesz wprowadzić postać jako lwiątko, to pewnie będzie jej dane uwierzyć w to, co zostanie jej wpojone przez matkę. Albo się temu podporządkuje, albo nie... i wtedy będzie bunt na pokładzie ojoj. |
|||
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
29-10-2013, 22:29
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Na razie nic nie wiadomo, bo Eleynie się zniknęło.
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
29-10-2013, 22:33
Prawa autorskie: Ragi et mo
Religię miecia to długo by można opisywać xD Choć może nie tak długo, tak wygląda oryginał:
Wierzy, że wszechświat powstał ze zderzenia się dwóch przeciwstawnych sobie energii, z których następnie powytrącały się bliźniacze wymiary, połączone ze sobą w pary. W każdej parze jest jeden wymiar taki jak nasz, w którym dusze istot są ściśle związane z ich ciałem. Natomiast w przeciwstawnym wymiarze dusze ukazują się w formie materialnych odzwierciedleń. Według wierzeń nad losami par wymiarów we wszechświecie czuwają dwa duchy reprezentujące pierwotne energie stworzenia, a w każdym z owych światów posiadają oni swoich materialnych przedstawicieli. W wierzeniach w tym świecie jest to czarna czapla imieniem Laura, której atrybutem są kwiaty rumianku. W domniemaniach w bliźniaczym wszechświecie owym przedstawicielem jest łabędź z atrybutem kwiatu maku. Kwiaty przedstawiają cząstkę odwrotnego wszechświata w ich alternatywnej wersji. Kocham zadania na historię "stwórz państwo" i użyć swego uniwersum wymyślonego przed laty xD Nah, w oryginale to jeszcze Erin i Eris były, i w sumie inne, wiele innych jakże ciekawych rzeczy |D |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
29-10-2013, 23:39
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
pastafarianinem! *sigh* bo ja jestem. irl.
a tak to wszystko zostało powiedziane. |
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
30-10-2013, 15:15
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
W sumie, nie jestem chrześcijanistą, masz rację. Ta odmiana. ;_;
|
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
30-10-2013, 18:38
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
prawie jak pozytywista. :D
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości