Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-10-2013, 10:56
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Mam pytanko, czy można by na forum umieścić postać będącą Kraską liliowopierśną xD?
Szału nie ma, a i sama konta na ową postać zakładać nie chcę, lecz chcę znaleźć użytkownika co by mi taką o postacią pisał jako bliski przyjaciel innej postaci (już mojej). No i wpierw chcę się dowiedzieć czy nie byłoby z tym problemu, czy jednak tak, bo na liście innych zwierząt dozwolonych ciężko aby owy ptak był. /jak ja to kalecznie napisałam, ale proszę mi to wybaczyć/ |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
27-10-2013, 11:45
Prawa autorskie: moje
Można grać każdym stworzeniem, należącym do fauny afrykańskiej.
|
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
27-10-2013, 11:51
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Co jest zbieżne, gdyż nie można grać np. słoniem, krokodylem itd. i osoby, które zakładały takie konta, zawsze musiały zmieniać.
Więc, jak to ostatecznie jest? Bo mi wydaje się, że kieruje się tą listą zwierzaków dopuszczonych do gry - i po prostu, dopisałabym tam tego małego ptaszka, o którym mówi Ariusz. |
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
27-10-2013, 11:59
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
wykluczone są postaci, które znacząco zaburzyłyby równowagę gry - natomiast te, które nie są po prostu OP, w przeważającej większości przypadków są dopuszczane.
kraska to nie jest popularny czy często poszukiwany gatunek, więc wystarczy jednorazowa zgoda zamiast dopisywania jej do listy. ;) |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
27-10-2013, 12:03
Prawa autorskie: moje
Zależy od osoby-nowicjuszowi nie powierzymy gry wspomnianymi zwierzakami, bo mogą sobie oni z nimi nie poradzić, albo niewłaściwie wykorzystywać ich przymioty.
A w dopisywaniu kraski do listy nie widzę sensu, bo gatunków ptaków w samej Afryce jest naprawdę wiele więc jak miałaby się ta jedna pozycja do całej reszty? |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-10-2013, 12:14
Prawa autorskie: Ragi et mo
Hah, ptaków afrykańskich jest... cała masa xD
Ale w każdym razie rozumiem, że większych przeciwwskazań nie ma, dzięki za zainteresowanie i tak dalej ^^ choć ciekawą sprawą będzie rozłożenie statystyk xD po 5 czy coś. |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
27-10-2013, 12:36
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Zaraz go schrupię, jak tylko się pojawi w pobliżu ^^
[ Dodano: 2013-10-27, 14:06 ] Mam pytanko: Derion był w przeszłości medykiem, czy może mieć ten tytuł teraz? Bo chłopina doświadczenie ma i bardzo chciałby wrócić do kolekcjonowania ziółek ;) Przypuszczam, że w ZG kiedyś miał przeprowadzony trening... Hm? |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
27-10-2013, 22:36
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ok, to jest jak najbardziej uzasadnione. Zaraz Ci wpiszę.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
27-10-2013, 22:39
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Dzięki wielkie :)
|
|||
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
29-10-2013, 18:21
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Co można zrobić, żeby otrzymać rangę specjalną?
|
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
29-10-2013, 18:35
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Obecnie rangi specjalnie (a raczej jedyna ranga specjalna - Grim avunaye) jest zawieszona i nie można jej zdobyć. Jedyne, co można teraz zrobić, to zdobyć jakiś tytuł stadny/rangę Wędrowca/tytuł znachora, ale na to potrzeba czasu i rozgrywki, Ty dopiero co dołączyłaś na forum.
|
|||
|
Ares Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok i miesiąc. Liczba postów:210 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 35 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 5 |
03-11-2013, 10:21
Prawa autorskie: Madkakerlaken
Co się stało z opcja "ciąża" w ustawieniach profilu? Niedawno jeszcze była, a wczoraj sprawdzilam pyk! I ni ma. Chyba, ze tak juz jest od dłuższego czasu to wtedy przepraszam za zaśmiecanie tematu.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
03-11-2013, 11:36
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Chyba już od dawna tego nie ma, nie wiem, czy w ogóle było na aafie.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
03-11-2013, 15:10
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Na początku chyba było... Ale to pole było używane głównie do wpisywania przez samców rzeczy typu 'Chyba kpisz!', zresztą wydaje mi się, że teraz i tak postacie zachodzą w tę ciążę rzadziej niż kiedyś. To pole jest już niepotrzebne, jak ktoś chce podkreślić, że po jej postaci widać ciążę, to niech uwzględnia to w postach.
|
|||
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
05-11-2013, 22:34
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Czy można założyć postać o imieniu postaci kanonicznej (lub pół), ale będącą tylko imiennikiem tej postaci?
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości