Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
11-11-2013, 18:15
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Pisałaś, że za to się płaci. Jak tak to ile? Jak darmowe to slocik zajmuję.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
11-11-2013, 18:17
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
Too late chlip... :<
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
11-11-2013, 18:31
Prawa autorskie: malaika4//
haha spokojnie tak XD
nie zakładałabym czegoś, za co żądałabym pieniędzy ^^; od tego mam commishe, ale i zazwyczaj są to znacznie większe rysunki wiec xp dobra w takim razie coś byś chciała ;) --a i zamknięte..-- [ Dodano: 2013-11-11, 17:38 ] aww kurcze Derion sorry ale i Nelly, Ayumi była pierwsza, z czego nawet jeśli wykonam jej avatar, nie wiem czy jeszcze w tym roku będę miała ochotę robić jakiś avatar. (za leniwa bestia jestem) Zaś jeśli chodzi o rysunki płatne, cóż, cenny za prace w digitalu wahają się od 20 do 25 zł ^^; "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
11-11-2013, 18:51
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Ugh, a ja chciałam tylko przerobienie linearta.
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
11-11-2013, 18:56
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
11-11-2013, 19:58
ok , dziękuje ;)
i masz może względem niej jakieś szczególne życzenia ? Ma być dorosła, jeszcze dzieckiem, nastolatką ? Uśmiechnięta, smutna ..Czy wszystko zostawiasz mojej inwencji twórczej XD "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
11-11-2013, 20:01
Chciałabym dorosłą, z uśmiechniętą buźką. Jeśli to możliwe, to poprosiłabym w digitalu, a jak nie, to również zadowolę się traditionalem :)
|
|||
|
11-11-2013, 20:36
"...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
11-11-2013, 20:43
Jest piękna. Dziekuję :)
|
|||
|
11-11-2013, 20:47
haha , ciesze sie że się podoba, postaram się już ją dziś Ci oddać a jak nie, to dopiero jutro.
(Kurcze za dużo filmów do obejrzenia a tak mało czasu..nooo XD ) "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
11-11-2013, 20:49
To ja czekam :)
|
|||
|
11-11-2013, 21:30
"...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
11-11-2013, 21:33
Nawet nie wiesz jak bardzo mi się podoba *-*
Dziękuję :* |
|||
|
11-11-2013, 21:35
aww dziękuje =^^=
a może jednak, jeszcze jedno miejsce udostępnię kurcze a miałam skończyć jedną serie oglądać.. (zerka na zegarek- dobra nim wyłączę lapa mam jeszcze półtora godziny..ide oglądać XD ) ale slot otwarty "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości