Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
11-11-2013, 22:35
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Wiec jak w temacie. Gdyby Mikolaj istnial o co byscie go poprosili? Bo ja bym bardzo chciala te pare zlotych na digitala od Malaiki.
A co wy byscie chcieli? (Sorry ze bez znakow polskich ale pisze na tablecie.) |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
11-11-2013, 22:57
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Pieniądze, by rodzice dom spłacili i przestali o to chlipać
|
|||
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
11-11-2013, 23:27
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
Znam to uczucie. Matka czesto tylek truje,ze marnuje prad i pieniadze grajac na komputerze.
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
11-11-2013, 23:30
Prawa autorskie: Ragi et mo
Ale przynajmniej jak się go spłaci to raz "D i będzie spokój
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
12-11-2013, 01:44
Prawa autorskie: moje
Nauczyciela rysunku i seksiarskiego modela do aktów w jednym, w pakiecie z progresem artystycznym all inclusive.
Zaraz chwila... to Mikołaj nie istnieje? .___. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości