Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
28-12-2013, 22:29
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Nie martw się, Moronku, dostaniesz swój prezent, planowany jest na jutro. :)
Przepraszam, ale idealnie tuż przed świętami rozłożyła się młodsza część rodzinki na szkarlatynę i rysowanie to ostatnie, na co miałam czas, niestety. |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
28-12-2013, 22:35
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
ojejku jednak nikt o mnie nie zapomniał ;_; dopsz, Cynuś, się rozumie.
|
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
04-01-2014, 23:26
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
http://diamentowarosa.deviantart.com/art...-424681430
Proszę. Było to dość rysowane na szybko, więc anatomia leży, ale mam nadzieję, że się podoba. Chciałam ją przedstawić właśnie od tej mało znanej strony - jako szczęśliwa lwica. Mam nadzieję, że się podoba i przepraszam za obsuwę czasową, ale cóż, siła wyższa. :c |
|||
|
Hewa Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat Znamiona:0/0 Liczba postów:395 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 78 Doświadczenie: 26 |
06-01-2014, 00:15
Prawa autorskie: ~Chotara, tło - sabrinaelisabeth
Łaał, mi się bardzo podoba ten rysunek, ukazanie Zakii od innej strony :D I jeszcze ta czerwień o,o
W pierwszym poście walłam linki do wszystkich rysunków, jakby się komuś szukać po temacie nie chciało, to tam macie według alfabetu nawet :D |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości