Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-01-2014, 01:23
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Wiadomo, wszyscy lubią villainsów. Ale których najbardziej? ;3
|
|||
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
30-01-2014, 09:42
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
pamiętam, że bałam się Jafara.
a jak podrosłam, to współczuję Skazie :c |
|||
|
Moonlight Konto zawieszone Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samica Wiek:7 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:70 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
30-01-2014, 11:42
Prawa autorskie: Felka/LeftDuality/Autor podpisu :)
Kojarzę bardziej znane z Kl :Skaza i Zira. XD
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
30-01-2014, 13:51
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Skaza był na prawdę super, póki już nie był królem. Olał i zdziecinniał, a był takim spryciarzem no, prawdziwy rasowy villianek. Kocham w nim to, że nie zdradził swego planu. Było tylko "live long the king" ta daah. To było myr. No a potem pupcia. A szkoda, wolałam go od Mufasy. Bo co mufcio zrobił? Był sobie duży silny i kochany "D Skaziuk był bardziej ogarnięty, co tam, że chuchro "D
I ten, z Frozen jedni lubią Hansa inni mają go gdzieś, sądząc, że był słaby. Ale był realistyczny jakby nie było. Nic wydumanego, chciał królestwo, z resztą dziwię się, że jego psychika zachowała się w tak dobrym stanie przy takiej ilości starszych braci, którzy raczej go nie szanowali. Chłopak mógł mieć prawdziwe problemy, wyobraźcie sobie no :c A działał wg mnie pięknie, z klasą się ujawnił, ukochałam tamtą scenę, uuh, ależ to było pięknie wredne <D co prawda mógł nie zdradzać swego planu, ale uno- widzowie musieli wiedzieć o co kaman "D a po drugie- to facet i był dumny, musiał się pochwalić. Czemu nie zabił Anny? No ludu, co, zadźgać ją, będąc ostatnim, z którym ją widziano? Ta, świetny plan. Zatruć? Wątpię by miał coś przy sobie, jej powrót był niespodziewany. Co prawda mógł tam zostać aż nie umrze prawdziwie, too akurat było głupie. Ale pomyślcie jakie by to było niezręczne xD Mamuśkę z zaplątanych lubię. Znów- motyw prosty, ale była tak demonicznie uroczo fałszywa i w ogóle, noo, ja tam uważam, że spoko postać xD W Ratatuju w sumie nie było jako tako czarnego charakteru. Nie powiem bym lubiła Szpondera, ale ego, póki był "tym złym"-kocham! Mała syrenka-Urszula-to było babsko! I kolejne teksty w piosenkach nie dla dzieci, na nawet jeśli nie było tak źle, to przeto jakiż przekaz ona słała? "Mowa ciaała!" uuh, tyle pięknych podtekstów :"D |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
01-02-2014, 00:11
Prawa autorskie: moje
RANDALL LOVE FOREVER ;_;
I jeszcze te syjamy z "Zakochanego kundla". Jak byłam mniejsza to cholernie się bałam tego momentu .. http://www.youtube.com/watch?v=RIdnDnChPz8 Ooo i Hopper z "Dawno temu w trawie"! Ooooooooooooo i może jeszcze Denahi z "Mój brat niedźwiedź". W sumie fajnie, bo takim nieświadomym villainem był, kwik. |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
01-02-2014, 01:28
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Nieeee, weź tego Hoppera gulp gulp gulp nie wiem, czy w bajcie stworzono kiedyś "bardziej czarny" charakter. Ostatnie sceny z Flikiem są straszne ._.
|
|||
|
Mishines Konto zawieszone Gatunek:Leopon Płeć:Samica Wiek:Młodzik Liczba postów:25 Dołączył:Paź 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 40 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 50 |
11-10-2017, 22:03
Prawa autorskie: Lioden
Uwielbiam Skazę, Zirę i Janję, to wspaniałe postacie. A poza tym kocham Scroopa z "Planety Skarbów" - ten jego boski głos!
|
|||
|
Maer’vu Iskra Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:43 Dołączył:Mar 2018 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 75 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 15 |
01-04-2018, 04:45
Prawa autorskie: xkelbix, disney, ja
A, no i lubię Jafara, oraz zachwyca mnie Czernabog z Fantazji.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości