Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
26-02-2014, 20:48
Prawa autorskie: MadKakerlaken
No dobra... może akurat będzie to znośne. x'D
Zacznijmy od najstarszego z tego wszystkiego... bo od czegoś trzeba zacząć. Wesoła twórczość bo wybitnie męczącym dniu. Próba powrotu do rysowania... praca z wczoraj lub przedwczoraj. Redesign jednej z postaci- Argo. I dzisiejsze na historii... Wybaczcie za jakość... ale chyba lepiej nie dam rady. x'D |
|||
|
Gordon Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Liczba postów:35 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 79 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 10 |
26-02-2014, 21:18
Prawa autorskie: ArolinaK
Kahu mi się bardzo podoba, choć w pozie i szarfie na dole wyczuwam pewną inspirację ostatnimi pracami Ragi. ale te miljony kreseczek. :3
|
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
27-02-2014, 15:36
Fakt, rys z jej avatara wybitnie mi ostatnio w głowie chodzi. x'D
Fajnie mi się pracuje cienkopisem... może trochę szerzej wprowadzę sobie tą technikę. |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
27-02-2014, 16:16
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Etam, jak się rysuje coś cienkopisem to trudno nie robić takich kresek-przy tym to wychodzi wręcz samoistnie |D
co nie zmienia faktu, że bycie inspiracją dla kogokolwiek mile połechtało moje ego Moje zdanie już znasz, ale kurde, za tę kartkę w kratkę to Cię powinnam ubić. |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-02-2014, 20:25
Prawa autorskie: Ragi et mo
Na kratce rysuje się najlepiej D: xD
I tró, kreseczki robią się przy cienkopisach/ długopisach same. no way. Chyba, że się człek upiera na lineart. |
|||
|
02-03-2014, 02:38
A teraz czas na zabawę: Kogo ci to przypomina? x'D
No cóż, jak na pierwszą taką próbę z ludźmi, to uważam to to za udaną. Nadmienię jednak, że Kahuś przekroczył 50 lat. x'D |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
02-03-2014, 07:12
ale fajoskiego mam męża
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
02-03-2014, 13:41
Prawa autorskie: av: malaika4
mojego ćwiczeniowca od historii powszechnej...
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
02-03-2014, 21:18
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
KAHU W WERSJI LUDZKIEJ <3 <3 <3
Świetny. Umarłam. Dostałam skurczu klatki piersiowej i w ogóle... [ Dodano: 2014-03-02, 20:20 ] Ale w zasadzie nie mam natychmiastowych skojarzeń z innymi postaciami... chociaż, jakby się tak dłużej przyjrzeć, to coś mi pulsuje pod czaszką, jeszcze nie wiem co, ale dam znać jak się dowiem. |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
02-03-2014, 21:29
a ja wiem kogo mi przypomina i korrke akurat na tej personie bazowała i postać, i wygląd ludzia, za co jom kocham <3
korrke, mogie pokazać? [ Dodano: 2014-03-02, 20:39 ] korrkię się zgodziło więc macie and |
|||
|
02-03-2014, 22:57
Huh, nie miałam tego w zamyśle... x'D
Darek, ten pomysł mnie od jakiegoś czasu prześladował. Aż w końcu mnie przycisnęło. x'D I brawo Madzik. A i owszem... postać Kahawiana ma bardzo wiele wspólnego z Gibbsem. ("Agenci NCIS", z którym mam styczność od 6lat... <3) Głos zapożyczony od Willisa. A wygląd... no cóż. x'D |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
02-03-2014, 23:48
no sama obczaj xD
http://www.inp.uj.edu.pl/khw/rwoznica
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
02-03-2014, 23:51
O w mordę. x'D
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
02-03-2014, 23:52
Prawa autorskie: Ragi et mo
HA-HAAH. umarłam
|
|||
|
03-03-2014, 00:02
a on na zajęciach podobnie się ubierał... i też taki typ kurdupla o kanciastej budowie...
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości