Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nelly Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 miesiące Liczba postów:65 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
09-03-2014, 11:55
Prawa autorskie: Shebu, Cynka, ja
No więc Eleynie się znudziło bycie matką Nel więc szukam jakiśch krewnych, którzy zajmą się mojuą małą czekoladką. Jeśli nikt nie przygarnie Eleyny, to uznam ją za trupa i od jej dycha się dowiem o krewnych, jeśli ktoś ją przejmie, to wystarczy powiedzieć coś w stylu ,,To wiedz, że jestem twoim/twoją ciotką/wujkiem". Więc kto chętny robić za niańkę?
|
|||
|
Shaba Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:5 Dołączył:Mar 2014 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 66 |
15-03-2014, 13:18
Prawa autorskie: coloring -(c) mine; linearts - 1.TLK 2. StePanda
Jeśli byłabyś zaineresowana, to Shaba może za kogośtam robić x3 Może być nawet taka "przyszywana" rodzinka :3
|
|||
|
Kumeza Konto zawieszone Gatunek:lew Wiek:2 lata Liczba postów:56 Dołączył:Lut 2014 STATYSTYKI
Siła: 58 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 15 |
15-03-2014, 13:32
Prawa autorskie: ja
Kumeza mogłaby ewentualnie robić za odnalezioną starszą siostrę lub ciotkę ze strony ojca~
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości