Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
03-03-2014, 00:07
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Sporo profesorów się tak ubiera- chociażby u mnie w szkole. Polonista, historyk, matematyk...
Chyba będę musiała co nieco szerzej zebrać informacje o nim, bo póki co siedzą w mojej głowie. Anatomicznie poległam od tym względem, aczkolwiek mogę tylko powiedzieć, że Kazik kurduplem nie jest- 1,85m wzrostu. Co do zawodu... były snajper. Obecnie szkoleniowiec w jednostce wojskowej. x'DD Postaram się kiedyś rysnąć go w mundurze, czy cuś. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
03-03-2014, 00:08
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
no to ten wzrost jest do poprawy, jak sądzę, będzie chodziło o proporcje - obecnie optycznie jest po prostu mały, 170, 173 maks.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
18-03-2014, 18:52
Walić wszelkie reguły ( w tym poprawności anatomicznej, psychologicznej itd...)!
Moje uczucia związane z dniem dzisiejszym: |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
18-03-2014, 18:54
Prawa autorskie: Ragi et mo
Tytuł pozafabularny: VIP
Jądro ciemności xD
|
|||
|
18-03-2014, 18:58
Taaak, tekst, z którym będę miała... przyjemność... współpracować, w trakcie przygotowywania materiału do ustnej matury z polskiego.
[ Dodano: 2014-04-08, 20:06 ] Cuś nowego. Młodziak- Kahu: I... w zasadzie nie wiadomo co. Efekt nudów, chęć spróbowania czegoś. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości