Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
28-03-2014, 23:24
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Już jest cała, łapać. :)
---------------- Pamiętacie jeszcze nasze radio forumowym? Jutro planujemy nagrać audycję. Jako że to pierwsza audycja od dawna, to będziemy mieli powiększony skład jej uczestników. Do każdego z nich możecie zadawać pytania, które będą wyczytywane i będą na nie udzielane odpowiedzi. Można też dedykować piosenkę któremuś z userów forum lub podesłać same pozdrowienia. Pozdrowienia można wysyłać też do mnie na PW. Kod: Pytanie do: |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
29-03-2014, 15:02
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Pytanie do:
Fel: wiesz, Vei traci swoje szanse, just sayin' >3 Khayaal: Jak bardzo mnie kochasz i za co? Akiry: Czemu Akira ma pełną grzywę, podczas gdy jest rocznym podrostkiem? xd Padme: Jakiś pomysł co dalej z Padme? lepiej, żeby był, bo będę prawdziwie niepocieszona, a jeszcze taka nie byłam więc nawet nie jestem w stanie powiedzieć, co się wtedy stanie :I Pozdrowienia dla: mnie ew. Piosenka: [bez dedykacji / z dedykacją dla ...] http://www.youtube.com/watch?v=hVIHCghbLFM eeee nie wiem, może komuś, komu się to w ogóle spodoba xd |
|||
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
29-03-2014, 19:27
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Pytanie do:
Fel: Jak to jest być sercem (bo rolę głowy bardziej przypisałabym Khay) forum, które ma bagatela niecałe 8 lat? Khayaal: Bardzo ciekawi mnie, kim jest Twoja ulubiona postać z "Sherlocka" i czemu właśnie ona, ale że większość forum zapewne nie oglądała (polecam!) i nie wie, o co chodzi - czemu studia, które mają powiązanie z arabskim? I jak to jest uczyć się tego języka? Literki wyglądają dość... Jak jakiś dziwny kod. Nie pamiętam, na jakim kierunku jesteś, niemniej to dość, hm... Nietypowy język. Akiry: Szukam imienia dla pewnej kluski. Wygląda tak: http://i1279.photobucket.com/albums/y527...bef763.jpg http://i1279.photobucket.com/albums/y527...9acbdf.jpg (tak, to moje ręce i włosy) Jakieś propozycje? Dodam, że to samiczka. :3 I nie, to nie jest mój pies, ale znajoma nie ma pomysłu, a nie chce, by skończyła jako "Kluska" przez całe życie. xP Padme: Czy przyjedziesz tu do mnie. Aby się wpisać do notesu. A na poważnie, to jazda konna - co jest w niej takiego, że pomimo tego, że jest niebezpieczna (bo jest, jak wszystko zresztą), tak wielu ludzi ją uwielbia, Ty też, i za co. Wiem, że Akira też jeździ, Fel też się zdarza, sporo osób z tego forum uwielbia konie (po czym wnioskuję, że to dobre pytanie), więc możecie wszystkie trzy odpowiedzieć. Pozdrowienia dla: Stężeń molowych, z którymi nie chce mi się zapoznawać, a muszę. ew. Piosenka: [bez dedykacji / z dedykacją dla ...] - |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
29-03-2014, 19:43
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Pozdrówcie mnie, bo mi smutno i Kaha, bo go kocham, bardzo proszę.
I jeszcze fajosko by było, gdyby Khayaal nam coś ładnego po arabsku powiedziała, bo ten język tak ładnie brzmi <3 I jeszcze życzenia powodzenia ode mnie na sami-wiecie-czym w maju dla Felci, Deri, Raga i Korrkę i innych sami-wiecie-co-piszących, o których zapomniałam (Entschuldigung!). |
|||
|
Inali Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Rok i 2 miesiące Liczba postów:15 Dołączył:Mar 2014 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40 |
29-03-2014, 20:23
Prawa autorskie: Wychodzi na to, że ja C:
Pytanie do:
Fel: Jakie to uczucie, nagrywać audycję? Skąd bierzesz pomysły na tematy? C: Khayaal, Akira, Padme: Pytanie to to nie jest, ale chciałam wam wszystkim powiedzieć "hej" :'D Pozdrowienia dla: Rozy, o! ;W; Takie serdeczne, cieplutnie i milaśne! Piosenka: [bez dedykacji / z dedykacją dla (również) Rozy] 30 Seconds to Mars - Kings and Queens |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
29-03-2014, 20:42
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
Pytanie do:
Fel: ...<myśli> O, wiem! Planujesz od teraz częstsze audycje? Masz może na ten temat jakieś plany, konkursy, tematy czy też inne króliczki z kapelusza dla urozmaicenia owych audycji? :D No i wiadomo, chętnie wpadnę na którąś audycję XD Khayaal: Czemu Khay ma paski na mord<zie>ce? Akiry: Co tam ciekawego u Ciebie? XD Padme: Jak widzisz przyszłą relację Shyeiro i Sheyiry po tak długiej rozłące? :D Pozdrowienia dla: A dla mnie i całeeego KL :D ew. Piosenka: [ z dedykacją dla caluśkiego forum] Katy Perry - Dark Horse (Official) ft. Juicy J |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
29-03-2014, 21:02
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Fel: wyobrażasz sobie moment opuszczenia forum? w ogóle bierzesz to pod uwagę (jeśli tak, to... kiedy?), czy planujesz troszczyć się o nas aż po grób? <3
|
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
30-03-2014, 16:21
Można coś jeszcze zarequestować?
Bo chcę zdjęcie Łajzy :3 |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-03-2014, 17:41
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Póki co, zgrałam 3 części audycji. Kolejne będę pojawiać się w tej samej playliście - prawdopodobnie nastąpi to jutro.
KLIK |
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
30-03-2014, 18:43
Pytanie do:
Fel: Jakim cudem potrafisz prowadzić tyle postaci na raz? Khayaal: Dzięki wielkie. Jedno zdanie, a potrafi poprawić humor- czyli coś, czego mi dziś brakuje. :) Akiry: Czy Akira ma w planach powrót do Świtu? Padme: Jak coś wymyślę, to dam znać. x'D Pozdrowienia dla: Całej ekipy! Piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=maRrmmIC8Yc Może akurat komuś się spodoba.Mnie prześladuje trzeci tydzień. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-03-2014, 18:55
Prawa autorskie: av: malaika4
audycja została nagrana wczoraj xP także nie wiem, czy Wasze requesty jeszcze zostaną uwzględnione xD
Morą, zdjęcia Łajzy dla Ciebie, przebieraj wybieraj: https://plus.google.com/photos/107940624...OfQuN7DvQE
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
30-03-2014, 19:00
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
ommmm opuszki Łajzy są dwukolorowe *-*
|
|||
|
30-03-2014, 19:01
bardzo dziękuję, proszę o pomizianie tego za uchem <3
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
30-03-2014, 19:03
dzisiaj próbował zjeść mój obiad, kiedy babcia obróciła się tyłem do kuchni, więc mam dzień obrażania się na Łajzę. ale jak mi przejdzie, to pomiziam ^^
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
30-03-2014, 19:27
uzupełnienie do audycji:
w części drugiej mówimy o gifie: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/20...1396033134 oraz zdjęcie konia, które opisuję: http://i.pinger.pl/pgr344/e80af6a70011c2...nulli6.jpg
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości