Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
26-06-2012, 13:02
Prawa autorskie: Levis.
Tytuł pozafabularny: VIP
Czyli wszelkie mądrości/humoreska z Króla Lwa.
[TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK]
|
|||
|
Serpeen Gość |
22-09-2012, 20:39
Prawa autorskie: Levis.
Tytuł pozafabularny: VIP
Śmieszne:
(..)GŁUPA RŻNIĘCIE!?! ~Timon w KL1. Ja też- ZACZĄŁ NOSIĆ KIECKIIII!!!! ~Wujek Max w KL3. Heh, zawsze się wtedy śmieję :D Mądrości: Wszyscy- jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia. ~Mufasa w KL1 |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
12-03-2013, 21:56
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Simba: Tato! Tato, tato, tato!
Sarabi: Twój syn się obudził... Mufasa: Przed wschodem słońca to twój syn... Skaza: Otaczają mnie kretyni... Rozmowa o gwiazdach: Simba: Ktoś powiedział mi kiedyś, że przebywają tam zmarli władcy. I patrzą na nas. Pumba: Naprawdę? Timon: Gapi się na nas cała zgraja nieżywych gości? Zira: To już koniec, Simba! Jedynie o tym marzyłam, od lat! Timon: Ta to ma dziwne hobby... Timon: Szukam miejsca odludnego, daleko stąd, gdzie niczym nie będę musiał się ukrywać ani niczym martwić. Rafiki: Znaczy Hakuna matata! Timon: Harpun i taamata? Rafiki: Hakuna matata, znaczy życie bez zmartwień. Timon: Bomba! A mógłbyś tymże kosturkiem narysować mapkę ładną małą taką? Dobra, styka, i tak każdy je zna. ^^ |
|||
|
Sakura Gość |
13-03-2013, 14:43
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
- Pamiętaj, kim jesteś. Jesteś moim synem i prawowitym królem.
|
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
12-06-2014, 18:55
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
"Simba zranił mnie po raz ostatni!" -Zira
"Uwaga! Jest naładowany, chcecie to sprawdzić?" -Timon TLK2 "Dlaczego ja zawsze muszę ratować twój zad?!" -Timon Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: