Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
02-05-2014, 22:29
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Kocham khayowe opisy.
Tak, żyrafy. :D Czech i tygrys też fajne. Ale skąd wiesz, że to Czech? Mówił do tych... Eee... Roślinek, które podlewał? |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
03-05-2014, 01:31
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
tam w środku były jakieś gady tak w ogóle. warany i inne iguany. u Czecha znaczy. :D
do towarzystwa, jasna rzecz. i to one mówiły do niego po czesku, a raczej by nie mówiły, gdyby nie był Czechem, bo by ich wtedy nie zrozumiał, c'nie? WSZYSTKO PROSTE
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
24-06-2014, 02:02
Parę zdjęć z Francji (głównie Disneyland):
ja i czapka ja i czapka v.2 my i lewki [url=http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2014/174/7/1/vvvvvvvvvvvvvvvvvz1by_fileera-d7nnutw.jpg]lewki i zamek[/url] [url=http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2014/174/0/5/vvvvvvvvvvvvvvvvvz2by_fileera-d7nnume.jpg]lewki[/url] [url=http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2014/174/e/6/vvvzzz1by_fileera-d7nnuda.jpg]TLK[/url] [url=http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2014/174/1/8/vvvzzz2by_fileera-d7nnu86.jpg]TLK[/url] [url=http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2014/174/3/0/vvvzzz3by_fileera-d7nnu0k.jpg]TLK[/url] my i les croissants ja i lew z Luwru ja i gołąb ja i mój Simba ja umieram |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
30-06-2014, 22:02
pamiętacie jeszcze, jak wyglądam? :o
z tatem z ciastkiem //Felka, czy tam się przebija Twój naturalny kolor, czy się znowu farbowałaś?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
30-06-2014, 22:14
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Myślałam, że to masz pasztecik, a nie ciastko |D
|
|||
|
30-06-2014, 22:20
tak dokładnie to to jest taka bardzo gęsta kaszka, trochę na wzór kaszki manny, gotowana z truskawkami i cukrem i ulepiona w takie ciasto (jak baba z dziurą pośrodku) do krojenia i wpieprzania widelcem xD
jeżdże mam prześwietlone z mamem //PS tak, mam 10 cm szpilek, moja mama nie ma 150 cm
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
30-06-2014, 22:30
Prawa autorskie: Ragi et mo
Prawdziwie to ciastko wygląda jak pasztet xD ale brzmi słodko i smacznie
*zdjęcie z mamem* jak można być tyle wyższym tak czy śmak O-o A tak na marginesie, to jak mnie tydzień nie było, a raczej byłam na plenerze, to nabawiłam się pewnie masy ośmieszającyh fotek, acz dane mi było zobaczyć zaledwie jedną, ową. Jakość kijowa bo to zeskanowany wydruk, a mój skaner ssie yee Dlaczego zawsze mam tak puste spojrzenie, pojęcie niet. acz może to dlatego, że włącza mi się bluescreen. |
|||
|
30-06-2014, 22:34
to zdjęcie z piekła rodem, jesteś wysłannikiem Czarnego Pana i przybyłaś wpierdolić dusze niewiernych :o
mama ma 163 cm, ja mam 177, dolicz 10 cm szpilek i gotowe x3
|
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
30-06-2014, 22:36
Prawa autorskie: Ragi et mo
Yay, to może za każdą duszę dostanę jeszcze po piegu omg :"D
Ja mam 157. Na meecie musisz też przytachać szpile, staniemy koło siebie i będzie świetna fota |D |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
30-06-2014, 22:39
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
jaram się zdjęciem myszy <3
To ja ze swoimi 166 sobie tam pomiędzy Wami stanę, ha. |
|||
|
30-06-2014, 22:50
masz to załatwione 8-)
|
|||
|
02-07-2014, 17:27
Ja też mam 166. Tooo mogę robić zdjęcie!
Ale w dowodzie mam wpisane 167, bo fajniej wygląda, jakoś tak przyjaźniej. // znowu się farbowałam a ja wam jeszcze coś pokażę: Rafiki azjatycka panna młoda żyraf brzydkie figurki |
|||
|
29-07-2014, 17:22
|
|||
|
Mino Eive Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:0/0 Liczba postów:202 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 19 |
20-08-2014, 05:52
Prawa autorskie: Rag
Kurde, zrobili ze mnie Indiankę, kazali biegać na bosaka po lesie i uważać, żeby przypadkiem nie zwiało mi z głowy piór. Zdjęcia są, jednym się z wami podzielę, tylko nie wiem czemu teraz, a nie kiedy to było robione.
beschejtufpls |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
23-08-2014, 12:18
Prawa autorskie: moje
Mm, fajne te pierdolniki co Ci na głowę dali.
a ja byłam w juraparku, było zajebiście http://scontent-b.cdninstagram.com/hphot...9505_n.jpg |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości