Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Panimalos Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samiec Wiek:3 lata. Liczba postów:92 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 75 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 10 |
29-08-2014, 14:58
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed
No problemo, znalazłam całkiem ładny lineart, więc luzik :3 Złożępotem zamówienie na Nimala, jak kolejka będzie wolna, bo jemu nie umiem nic narysować.
|
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
08-09-2014, 09:30
Prawa autorskie: Malaika4
Oczywiście, poczekam. ;3 I tak jeszcze przez pewien czas nie mam dostępu do laptopa, więc łatwiej mi będzie uzbroić się w cierpliwość XD
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
08-10-2014, 21:18
Prawa autorskie: malaika4//
Skończone, nareszcie, mimo że szkic zrobiony w tamtym tygodniu, dopiero dziś zabrałam sie za reszte, za co mimo wszystko przepraszam.
Strasznie ostatnio idzie mi robienie czegokolwiek, plus nie pociesza mnie fakt że i tak do zrobienia pozostało mi kilka dość cieżkich płatnych prac TnT Nu ale jest, mam nadzieje ze sie spodoba ^^; "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
09-10-2014, 19:36
Prawa autorskie: Malaika4
Jest świetny, dziękuję! <3 ^^
Długo czekałam, to fakt, ale nie szkodzi, nie spieszyło mi się, żeby mieć jakoś super szybko ten avatar. Ważne, że jest :3 Jeszcze raz dzięki i już wstawiam na Kibę ^^ |
|||
|
Visa Konto zawieszone Gatunek:czarna pantera Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni (8 lat) Liczba postów:204 Dołączył:Sie 2014 STATYSTYKI
Życie: 94
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 56 |
09-10-2014, 21:15
Prawa autorskie: ja xd
Jaki fantastyczny Kiba :3333 aż mam ochotę zamówić u Ciebie Tobo albo Gizę <3 O ile oczywiście znajdziesz choć kapkę czasu :3 ja mogę cierpliwie czekać na taki ładny arcik
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
10-10-2014, 00:52
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Płaćcie szmal, a nie żulicie za free darmozjady Wy. I jak już dostaniecie coś od Mal, to całować po stopach, że znalazła czas żeby zrobić coś komuś ot tak, z dobroci serca, a nie rzucacie jakimś marnym "dziękuję".
PHI |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości