Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Eidel Konto zawieszone Gatunek:Tygrysica Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:28 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 74 Zręczność: 58 Spostrzegawczość: 78 |
11-02-2015, 01:44
Prawa autorskie: Afrozenheart
No dobra, moze nie powinnam sie tu pojawiac bo mysle ze czesc ludzi mnie zna ale skoro juz sie dzielimy tworczoscia to i ja rzuce jakims swoim miesem XD
Moi chlopcy narysowani jakis czas temu :D http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2015/0...8hi1x6.png Przy okazji chetnie sluze pomoca przy prackach ale spodziewajcie sie prawdziwej krytyki ;) |
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
12-02-2015, 19:31
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Matko jedyna... Ludzie, ja was nie rozumiem, że tyle czasu i jeszcze nikt nic nawet słówka tu nie napisał... no chyba, że wam podobnie jak mnie kopara opadła i język gdzieś uleciał w powietrze xd.
Ja powiem tak; Człowieku... to nie sztuka, toż to cud jest! ^^ Te prace są naprawdę niezwykłe, musisz mieć niemałe doświadczenie :D. Tak więc jak inaczej, obpytać czeba: -rysujesz w fotoszopie? -ile lat rysasz na kompie? -czy mi się zdaje, czy widziałam cię na yt? xD ... :3 Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
12-02-2015, 19:33
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Akurat Froz wiekszosc osob tu kojarzy i komentuje prace na Da :p
|
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
12-02-2015, 19:44
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Shyeiro - większość nie znaczy wszyscy, bo tak się składa, że ja kojarzę na dA tylko z nicku i profesji ;). Ja gdybym miała komentować tych wszystkich graficznych cudotwórców na dA i potem sprawdzać, jaka jest reakcja na mój komentarz, to już dawno by mi się w głowie wszystko pomieszało. A tak kilku na raz, na dodatek nieznanych bliżej w moim wypadku - nie umiem. Mój tok myślenia jest skomplikowany, więc nie będę tu tego dalej tłumaczyć, lel xD.
Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Eidel Konto zawieszone Gatunek:Tygrysica Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:28 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 58 Spostrzegawczość: 78 |
12-02-2015, 21:45
Prawa autorskie: Afrozenheart
O kurcze, nie zauwazylam ze tu pisaliscie, sorka ludziska!
Cherry, Juz ci odpisuje:P - Rysuje w Photoshopie ale glownie w Paint Tool Sai ^^ - Na kompie rysuje juz moze z 8-9 lat? - Konta YT nie posiadam chyba ze ktos uzyl mojego rysunku bez pozwolenia, co mnie nie pociesza D: |
|||
|
Kijivu Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła - obecnie nieco ponad 5 lat Liczba postów:103 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 58 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 15 |
03-07-2015, 07:25
Prawa autorskie: lineart: afrozenheart kolorki: ladyfromeast (mua)
Froz! :D
Jak zwykle, uwielbiam prace i futerko :3 No i lśniące oczęta w pracach^^ |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości