♫ Audycja 36 ♫

Wszystkie audycje znajdziecie na audycje.krollew.pl
Tygodniowy bonus
+5 opali

Otrzymuje Warsir!
  • Forum zostało zarchiwizowane i dostępne jest jedynie w wersji do odczytu - poza ShoutBoxem i tematami pozafabularnymi. Dziękujemy za wspólną grę!
  • Oficjalny kanał na discordzie - do kontaktu z graczami.
  • Stale aktywny pozostaje dział z pożegnaniami, gdzie każdy będzie mógł dopisać swoje.
  • NIE zgadzamy się na kopiowanie jakiejkolwiek części tego forum, także po jego zamknięciu.

~ Administracja Król Lew PBF (2006-2018)
Generator statystyk
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia
Pogoda
1-15 września
21 °C
16 °C
16-30 września
23 °C
17 °C
Postać miesiąca:
Sierpień

Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei

Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
Znajdziecie nas na:
Mirra
Samotnik
*

Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014

STATYSTYKI Życie: 100
Siła: 78
Zręczność: 78
Spostrzegawczość: 69
Doświadczenie: 40

16-02-2015, 20:02
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)

- Dla mnie wygląd jest bardzo ważny - warknęła - Nie pozwolę by cokolwiek się zmieniło z moich kolorów. Ta rozmowa nie ma sensu. Jestem uparta co do tego tak jak Ty do tego, że znasz przyszłość - rzekła
To chyba by było na tyle z jej strony. Usiadła z powrotem ale przy rzece wpatrując się w swe odbicie na tafli rzeki
Y'Nahel
Gość

16-02-2015, 20:06

Ponownie przejechał pazurem po ziemi, tworząc na piasku wzór. - Jej nie obchodziło, jak wyglądasz... - Rzecz jasna, mówił o jej matce. - ... Ciebie więc ma to obchodzić?
Mirra
Samotnik
*

16-02-2015, 20:12

- Nie wspominałam o nikim - przynajmniej była tego pewna, że nie mówiła, a tylko myślała - Dla mego ojca to było ważne jak wyglądam i dla mnie też. Nigdy tego nie zrozumiesz
Spojrzała na niego, a później w dal. Nie miała ochoty dalej ciągnąć tej rozmowy
Y'Nahel
Gość

16-02-2015, 20:14

- Nie mówiłem o nim. Mówię o niej... Twój ojciec nie był podobny do Ciebie. - Uśmiechnął się lekko, ponownie zmazując to, co narysował na ziemi. - Tylko dla niego to było ważne... czy to znaczy, że dla Ciebie musi być? Tym bardziej, że - jak już wspomniałem... dla niej nie było. - Łatwo było się domyślić, że wpadł w trans, a przynajmniej wtedy, teraz już raczej kontaktował normalnie.
Mirra
Samotnik
*

16-02-2015, 20:28

- Skończmy już o tym wyglądzie - warknęła - Może powiedz coś o sobie ale bez wspominania o przyszłości i Pustce. Spróbujesz?
Czyżby chciała sprawdzić czy myśli o czymś innym niż tylko o Pustce. Sama była ciekawska czy nie ma jakiejś obsesji.
Y'Nahel
Gość

16-02-2015, 20:30

- Nie ma o czym mówić... to, co działo się niegdyś, nie ma znaczenia. Po co ma mieć? - Westchnął, spoglądając w gwiazdy. Jego pamięć i tak była w strzępach. Pamiętał niewiele... parę szczegółów, wszystko bardzo ogólnie. Y'Zag. Sah'Zii... matka, której imienia nie pamięta. Ojca nigdy nie znał. Warknął pod nosem. - Wszystko się skończyło... wszystko się skończy.
Mirra
Samotnik
*

16-02-2015, 20:37

- Może i się skończyło - powiedziała spokojnie - Ale przeszłość jest częścią nas i nas kształtuje więc jest bardzo ważna. Nie można wyrzucić jej. Na przykład ja... Jestem jaka jestem dzięki przeszłości i zadawaniu się z normalnymi lwami mojego pokroju
Powiedziała co myślała.
Y'Nahel
Gość

16-02-2015, 20:39

- Normalni normalnymi nie są... krzywdzą się nawzajem... bezmyślnie, bezsensownie. Są ślepi i głusi. - Mruknął. - Mnie kształtuje nie tylko przeszłość. Przyszłość też... wiem, co się wydarzy, dlatego wiem, jak się zachować. - To też było raczej oczywiste.
Mirra
Samotnik
*

16-02-2015, 20:53

- Zmiana swego zachowania nie zmieni przyszłości więc po co się zmieniać? Czy Ty chciałeś się zmienić czy musiałeś się zmienić? - zapytała kierując swe spojrzenie prosto w jego ślepia
Y'Nahel
Gość

16-02-2015, 20:55

- Znając to, co nieuniknione... szkoda było pozostać tym, kim byłem kiedyś. Gdy poznałem losy tego świata, otworzyłem oczy. Nie było sensu być dawnym sobą... - Również wpatrywał się w nią. Dawnego siebie... mało pamiętał.
Mirra
Samotnik
*

16-02-2015, 21:06

- Skoro sam się chciałeś zmienić to w porządku ale nie pozwól y ktokolwiek kazał się Tobie zmienić bo wtedy będziesz miał okropne życie. Zapamiętaj to. Nie da się inaczej żyć - powiedziała - Zawsze bądź tym kim chcesz być
Y'Nahel
Gość

16-02-2015, 21:07

- Mówi to ktoś, kto koniecznie chce wyglądać, jak matka... czy to nie jest ograniczające? - Podniósł się z siadu. - Całe życie nas ogranicza, cokolwiek nie robimy, czegokolwiek nie chcemy.
Mirra
Samotnik
*

16-02-2015, 21:15

- Ale ja tego pragnę dlatego jestem szczęśliwa więc to nic nie ma do rzeczy. Zawsze robiłam to co mi się żywnie podobało, nikt mi niczego nie zabraniał - powiedziała zadowolona - więc zastanów się nad swoim życiem
Y'Nahel
Gość

17-02-2015, 13:06

Nie przyznawał jej racji. Nie było ku temu podstaw, w jego mniemaniu. Odetchnął, obserwując teraz powoli wstające promienie słońca. Noc przeminęła... tak szybko, jak zawsze. Brak snu wcale mu nie doskwierał, Nahel znosił wiele rzeczy, jakich inni znieść nie potrafili. - Nie można być szczęśliwym, wiedząc, że to szczęście i tak się utraci... śmiertelność skazuje was na cierpienie.
Mirra
Samotnik
*

17-02-2015, 14:31

Wejrzała na niego. - No cóż - powtarzał jedno i to samo - Wybacz ale nie mam zamiaru siedzieć tutaj całą wieczność - odparła po czym wstała i rozciągła się by wyprostować kości
Czas chyba ruszyć dalej w drogę
- Na razie Y'Nahel - powiedziała po czym ruszyła przed siebie

ZT

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości