Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Frigg Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata. Znamiona:0/0 Liczba postów:372 Dołączył:Sie 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
26-02-2015, 16:17
Prawa autorskie: Ragous
Frigg jest do wzięcia. Zainteresowanych proszę o kontakt przez gg (tylko przez gg, numer w profilu), podam szczegóły jej krótkiego żywotu et cetera. Trochę kto pierwszy ten lepszy, z tym zastrzeżeniem, że nie przekażę tej postaci komuś, kto 1. pisze tu od mniej niż trzech miesięcy 2. pojawia się i znika, i znika, i znika 3. nie budzi mojej sympatii, żartowałam
|
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
04-04-2015, 23:16
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
ej taka fajna postać............. a ja nie gryzę, serio. Wystarczy tylko napisać na GG "hej, Derłopie, dejże Frigg, bo się marnuje". I dam.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
04-04-2015, 23:40
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ludzie się boją, że nie będą taką genialną Frigg jak Ty i będzie im głupio. Też bym się bała. :C
Choć jak wcześniej rozmawiałam z Inn, to obie uznałyśmy, że zgłosiłybyśmy się pierwszego dnia, gdybyśmy nie miały Szyszek. |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
05-04-2015, 00:17
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
Nie no bez jaj, chodzi o to, żeby postacią pisać i działać, a nie wspinać się z konstrukcją jej umysłu ku trzeciemu niebu sublimacji... NO NIE?
Także no proszę ja Was... weźcie się ogarnijcie. Frigg ciągle czeka na kogoś, kto będzie nią "genialną", warsztat zdobywa się praktyką, a tej potrzebny jest pretekst... GORĄCO ZACHĘCAM! KUP DZISIAJ FRIGG, A LODÓWKĘ DOSTANIESZ GRATIS! |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości