Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
01-03-2015, 23:50
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Jeżeli nie umiesz wyjaśnić czegoś w prosty sposób, znaczy, że nie rozumiesz tego dostatecznie dobrze.
~Albert Einstein Czasami jest tak, że to co się liczy, nie da się policzyć, a to, co się daje policzyć - nie liczy się. ~Albert Einstein Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. ~Albert Einstein Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
FireLion Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 75 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 45 |
10-03-2015, 18:05
Prawa autorskie: SouriPL, Lil-Cheetah, Luna-s20
"Wspomnieniami, marzeniami
Kończy się kolejny dzień To co było - jest za nami To co ważne - stanie się." ~Bogdan Chorążuk
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
10-03-2015, 20:56
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
"Jeśli mówimy prawdę, nie musimy obciążać sobie pamięci." Mark Twain
|
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
10-03-2015, 21:58
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
"Co jest lepsze: urodzić się dobrym, czy zdołać przeciwstawić się swojej złej naturze?" - Paarthurnax, Skyrim
" Jeśli chcesz narobić sobie wrogów, spróbuj coś zmienić " - Adam Jensen, Deus Ex: Human Revolution " Stal wygrywa bitwy, złoto wygrywa wojny" - Davion, Dota 2 Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Amai Wtajemniczony Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:306 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 87 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 20 |
15-03-2015, 16:32
Prawa autorskie: ja
"nieśmiertelność kusi, puku nie uświadomisz sobie że spędzisz ją w samotności" ~Królowa potępionych
"Samotność to śmiertelna choroba" ~Spice and Wolf [ Dodano: 2015-03-27, 11:17 ] Arszenik rozwiąże wszystkie twoje problemy, a już z pewnością moje. ~DR. Winchester M*A*S*H [ Dodano: 2015-03-29, 17:26 ] Pesymizm to wyższa forma optymizmu. Jeśli niczego nie oczekujesz to życie może cie miło zaskoczyć. ~Film "zajazd pod duchami" |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
30-03-2015, 16:44
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
"Bycie scenarzystą mnie stresuje. Bądź co bądź to wkładanie czegoś ludziom w usta" Q.Tarantino
"Kiedy dzieci mają rok, to tak jakbyś spędzał czas z miniaturowym pijaczyną. Musisz je cały czas podtrzymywać. Wpadają na rzeczy. Śmieją się i płaczą. Sikają. Wymiotują. " J. Depp "Jeśli kochając jedną osobę, zakochałeś się w drugiej. To wybierz tą drugą bo gdybyś naprawdę kochał tę pierwszą to byś się znowu nie zakochał." J. Depp " Ja po prostu, robię rzeczy" Joker "Szukamy potworów pod łóżkiem, dopóki nie zrozumiemy że one są w nas" Joker
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
02-04-2015, 19:26
Prawa autorskie: Malaika4
W życiu i tak nie da się osiągnąć wszystkiego, bo cóż by pozostało dla innych?
~ Ryszard Kapuściński - "Heban" |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
02-04-2015, 19:48
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
1. Wysyłajcie po maks. 3 cytaty. Jeśli podsyłacie więcej, to ja tych kolejnych i tak nie biorę pod uwagę. To jest istotne, bo nie chcę, żeby ktoś nagle zaczął wysyłać po 15.
2. Tym razem miałam spory dylemat, bo bardzo mi się podobały m.in. cytaty Mirage, ale jednak wygrywa... Soth! Jeśli chcesz narobić sobie wrogów, spróbuj coś zmienić. ~ Adam Jensen, Deus Ex: Human Revolution Wydał mi się najciekawszy, nigdy wcześniej nie słyszałam podobnego, a przynajmniej tego nie pamiętam. + 20 opali Można wysyłać na maj. |
|||
|
Amai Wtajemniczony Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młoda dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:306 Dołączył:Sty 2014 STATYSTYKI
05-04-2015, 23:03
"mężczyzna, który który całując kobietę jedzie bezpiecznie, nie poświęca tej piękności takiej uwagi na jaka zasługuje"
Albert Einstin |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
18-04-2015, 18:14
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
"Pragnienie czegoś nie daje ci prawa by to mieć" - Ezio Auditore, Assassin's Creed II
"Bohater nie musi mówić. Kiedy odejdzie, świat będzie mówić za niego" - Halo "Możesz zapłacić żołnierzowi żeby strzelał. Możesz mu zapłacić, żeby ruszył na wroga i zajął wzgórze. Ale nie możesz mu zapłacić żeby wierzył" - Admiral Steven Hackett, Mass Effect 3 Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
22-04-2015, 20:04
mądry mężczyzna gra głupca, a głupie jest kobieta, która nie umie tego rozpoznać
~Madam Gao z serialu Daredevil |
|||
|
Hashimea Poszukujący Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Liczba postów:348 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 61 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 75 Doświadczenie: 15 |
25-04-2015, 23:40
Prawa autorskie: Malaika4
„Nie jesteś kroplą w oceanie. Jesteś całym oceanem zawartym w kropli”
~ Rumi ,,Nie ważne kim jesteś, tylko jaki jesteś" ~ Tutaj niestety nie mogłam znaleźć autora ;-; |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
26-04-2015, 00:36
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
"Groby żołnierzy są najlepszymi kazaniami o pokoju." ~Albert Schweitzer
"Ten, kto ma odwagę sądzić samego siebie, staje się coraz lepszy." ten sam autor "Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli." i tak samo |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
04-05-2015, 14:29
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Hashimea wygrywa 20 opali, gratuluję. :)
Nie jesteś kroplą w oceanie. Jesteś całym oceanem zawartym w kropli. ~ Rumi Czekam na czerwcowe! |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości