Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Diara Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samica Wiek:3l & 9 mies. Liczba postów:54 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 74 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 10 |
14-06-2015, 22:57
Prawa autorskie: CherryCx (ja)
Okay ^^
[ Dodano: 2015-06-22, 21:30 ] Okay, po nieco dłuższym czasie, acz już niezaprzeczalnie: 1) Sadism - 4 głosy 2) Vult - 2 głosy Oczywiście serdecznie gratuluję i dziękuję za udział, Felka przydzieli nagrody ;). |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
29-06-2015, 02:05
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Dopiero teraz zauważyłem. Nwm czy nagrode już dostałem, ale mniejsza z tym. Teraz ja organizuję pojedynek tak? No i rzecz jasna dzięki za głosy :)
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
29-06-2015, 12:05
Prawa autorskie: ~Malaika4
My z Fel też nie zauważyłyśmy, bo Diarze złączyło posta, jakbyś Sadism nie napisał to bym nie widziała wcale XD
Opale już przyznałam i tak, teraz ty Sadi organizujesz pojedynek :) |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
29-06-2015, 18:54
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
I ja nie zauważyłam.
Gratki Sadism. Dziękuję za słowa krytyki, będę wiedziała nad czym popracować lub zwrócić uwagę (: Ja wiem, że długość nie zachwyca (Chociaż niektórzy i tak marudzili że za długie :P ) i brakuje szczegółowych opisów, wiele kwestii pominęłam. Chciałam jak najwięcej zmieścić w krótkim opowiadaniu. Do tego pomyliłam datę zdawania prac i pisałam na szybkiego by się w terminie wyrobić. Chociaż gdybym zauważyła, że termin został wydłużony poprosiłabym o możliwość poprawki tekstu. |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
18-07-2015, 00:42
Słuchajcie słuchajcie!
Wasz herold wam rzecze, iż kolejnym pojedynkiem wielkim, będzie tekst starodawny. Praca ta grafikę i pisarstwo łącząca, ma stylizowana być na średniowieczne narzecze, i jeno ten śmiałek, co się z tym pomysłem porachuje, nagrodę swą wielką otrzyma. Szcegółów więcej wyjawić nie sposób, gdyż za wczesna na to pora. Chybcikiem do piór mości panowie i nadobne niewiasty, by swój honor i dumę ukazać, a i cholibki smolić do płci przeciwnej, jak to się za starych czasów robić utarło, bo za wieku XXI inne praktyki poczęły iśc w ruch. Czekam na zgłoszenia :3
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
27-08-2015, 10:34
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Sadi, jak nie masz zgłoszeń na ten ambitny pojedynek, to może zapowiedz jakiś inny, co? :'D
|
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
27-08-2015, 10:39
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Jak znam życie to pewnie brakuje jednej osoby do rozpoczęcia.
|
|||
|
27-08-2015, 10:51
Żal mi zadek ściska, że tu same tchórze. Zarządzam więc teraz konkurs w tańcu na rurze!
No dobra, wracając do pozorów normalności. Może faktycznie ambicje mnie poniosły. Mam pewien nieco narcystyczny pomysł. Na pewno każdy/a z was kojarzy piękne obrazy na dworach całego świata. Moja propozycja to praca artystyczna w klimacie takich obrazów, a na obrazie miałby być wizerunek kogoś z rządzących aktualnie krainą czterech stad (i jednego bractwa). Tak więc styl jak na obrazach, a postaci do ukazania to: Kahawian Mako Inés Ghalib Sadism Kalani Vasanti Vei Nathaniel Mirra ( i na siłę, ale jednak: Vult i Israel) Wybierzcie sobie najlepiej jedną osobę, lub jakąś parę królewską. Tyle ode mnie, nie zgłaszajcie się tylko od razu wysyłajcie mi prace. ;)
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
27-08-2015, 12:28
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Do kiedy można wysyłać prace?
|
|||
|
Indra Konto zawieszone Gatunek:mieszaniec Płeć:Samiec Wiek:rok Liczba postów:113 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 25 |
27-08-2015, 19:33
Prawa autorskie: ja
xd Mako i Nathaniel lel
|
|||
|
27-08-2015, 19:37
Powiedzmy w ciągu 2 tygodni bym chciał dostać te prace.
Mako jeszcze oficjalnie jest królem, a Nathaniel jest napisany jako współwładca....
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
27-08-2015, 20:40
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Mako przecież pisze na fabule, już tak na niego nie naskakujcie. Niedługo go zmienimy, ale do tego musi iść fabuła do przodu, a więc Ty też musisz mi odpisywać w wątku z Vei, Ragi. xP
I nie wiem, co macie do braciszka mojej Ines. :< |
|||
|
Indra Konto zawieszone Gatunek:mieszaniec Płeć:Samiec Wiek:rok Liczba postów:113 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 25 |
27-08-2015, 21:24
Prawa autorskie: ja
Miało Cię nie być, a ja nie lubię pisać po jednym poście na dzień.
Naskakuję, bo też chce rysunek, Ragnar jest królem życiowych porażek halo. |
|||
|
Damaja Konto zawieszone Płeć:Samiec Liczba postów:205 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 99
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 45 |
27-08-2015, 21:28
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Jeśli ktoś się zdecyduje na Kalani (btw, czemu ona tu jest? ona tylko Kahawiana mizia), to proponuję jako Matkę Teresę z Kalkuty.
|
|||
|
Septim Konto zawieszone Gatunek:Serwal Płeć:Samiec Wiek:19 miesięcy Liczba postów:68 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 16 Spostrzegawczość: 16 Doświadczenie: 25 |
27-08-2015, 21:34
Prawa autorskie: Znalezione w internetach, ew. moje własne przeróbki.
Dodam Ragnara, ale dodam wtedy tez Simbę, i Mufasę, i od groma innych. Zobaczymy kto będzie zadowolony jak za tydzień prace na konkurs będą wyglądały nastepujaco:
- Simba - Simba z Nalą - Nala z Simbą - Siba z Kovu -Kovu ( w tle Simba) - Simba w 4 pory roku - Mufasa - Mały Simba ( w tle mufasa) - Kovu A to i tak optymistyczne bo tyle prac na pewno nie bedzie xD |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości