Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zephyr Samotnik ![]() Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
02-07-2015, 14:44
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Cierpliwy i rozsądny. Ale wystarczy jedno nieprzemyślane słowo, jeden pochopny ruch i zostaniesz poczęstowany jadem.
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
02-07-2015, 14:54
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Nie ma dla niego rzeczy trudnych, kocha wyzwania, łapie każdy dzień i tylko czeka aż przytrafi mu się jakaś przygoda. A jak nie czeka to już za jakąś goni :)
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
02-07-2015, 18:11
Prawa autorskie: Levis.
Tytuł pozafabularny: VIP
Menda społeczna i manipulant jakich mało, lubi postawić na swoim, a i ukąsi, jak się coś nie spodoba. Żmija z krwi i kości; jadowita cholera, że aż komórki nerwowe truchleją ze strachu.
[TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK] ![]()
|
|||
|
Makali Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Dorosły. Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:179 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 52 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 |
02-07-2015, 21:33
Prawa autorskie: ---
Pseudonihilistyczna sucz, cierpiąca na uczulenie na światło i masturbująca się pośród mroku do równie głębokich co wnętrze Billego Herringtona. Zgrywa niedostępną ale chapałaby pierwszego lepszego czarnucha. W gimbazie robiła sobie dziary agrafką i fioletowymi plakatówkami.
|
|||
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
02-07-2015, 22:20
Prawa autorskie: Levis.
*niuch* Czuję typowego Arto. Chęć przypierdolenia Ci zwiększa się! *Heroes III mode on* Aż mam wrażenie, że trochę się stęskniłam futrzaku.
Psychodeliczne jak happy CośTam Friends i równie wesołe jak Myszka Miki. Mix od którego można dostać przewrotów żołądkowych. [TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK] ![]()
|
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
15-07-2015, 18:33
Prawa autorskie: ja-Dirke
Emo pseudo mroh. Postać depresyjna.
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
16-07-2015, 01:34
Typowy narzekający Polak, z tym że jako lew. Ten pysk wręcz mówi "A robić to nie ma komu" :d
Najchętniej rzuciłby wszystko i pojechał w Bieszczady... czy raczej na Kilimandżaro.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Chaiyali Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:47 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 64 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 10 |
11-08-2015, 16:04
Prawa autorskie: Lineart - Nine Neck -Fur, Inkhling
Typowy wąż,nieustępliwy, dążący po trupach do celu. Lubi awantury oraz manipulować innymi,aczkolwiek jest też odważny i prawdopodobnie sprawia mu przyjemność zastraszanie wrogów.
Wiekowy. ^^ |
|||
|
11-08-2015, 20:42
Słodka blondyneczka w świecie lwów. Nie wie o co chodzi w tych "fszyztkih polofffaniah" ale za to uwielbia podrywać przystojnych samców. Nie je byle czego i liczy na swojego księcia z bajki.
|||
|
Kahawa Konto zawieszone Gatunek:Ratel Płeć:Samica Wiek:11 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:269 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 28 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 70 |
13-08-2015, 11:12
Prawa autorskie: Madkakerlaken, Eyal Bartov
Zimnolicy cwaniak uwielbiający zaczepiać innych. Ten błysk w oku sprawia, że jednak nie jest potworem atakujący złośliwie co popadnie. Wręcz przeciwnie, bije z nich większa inteligencja niźli wydawałoby się że węże potrafią logicznie myśleć. Dokładnie potrafi zaplanować swoje zemsty i realizować własne plany.
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
13-08-2015, 12:38
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Zimna, bezwzględna, nieufna. Widać, że jest mocno doświadczona przez los. Woli trzymać się na uboczu.
|
|||
|
Chaiyali Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:47 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
13-08-2015, 19:30
Wydaje się sympatyczna,taka typowa lwia opiekunka do dzieci.
Uprzejma,spokojna. Lubi spędzać czas w dużym towarzystwie. |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
27-08-2015, 12:41
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Przeurocza, marzycielska panna, o, chyba aż zanadto marzycielska. Woli leżeć do góry brzuchem i zachwycać się przyrodą zamiast zabrać się do roboty. Och ach, niby nieśmiała, a facetów cały czas przyciąga, żeby potem oczekiwać od nich romantyzmu.
|
|||
|
Haineko Konto zawieszone Gatunek:Gepard Płeć:Samiec Wiek:9 miesięcy Liczba postów:72 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Siła: 33 Zręczność: 32 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 20 |
28-08-2015, 12:18
Prawa autorskie: Ja
Jak sam jej przydomek mówi, jest to dobrotliwa lwica o szlachetnym sercu. Spokojna, rozsądna. Widać, że dużo przeżyła.
|
|||
|
28-08-2015, 14:01
Młody kociak, który kocha przygody. Wszędzie jej pełno, lubi wyzwania, ma dużo przyjaciół w podobnym wieku.
Chętnie spędza czas na zabawie, być może lubi współzawodnictwo. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości