Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
15-07-2015, 14:55
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano Autor: OmegaLioness Autor: Dukacia Autor: Dukacia Autor: spikewayf-fert Autor: FlashW Autor: FlashW Zajęty (Ehstho) Autor: FlashW |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
16-07-2015, 16:51
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna Autor: Lineart Malaika4, kolory ComicScribe, tło Katikut Zajęty (Warrior) Autor: TVD-Photography Uwagi: Zostawiłam imię, ponieważ bardzo długo pracowałam nad tym obrazkiem i szkoda mi tak po prostu to wyrzucać. Mogę je jednak bez obaw zmienić (lub całkowicie usnąć napisy i tą poświatę), proszę pisać w mojej avatarnii. :) Autor: RagDrawer, tło Disney Autor: EdgedFeather Autor: FuzzyMaro Autor: FuzzyMaro |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
17-07-2015, 02:03
Prawa autorskie: ~Malaika4
Autor: Salvathi Autor: Salvathi |
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
20-04-2016, 10:27
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Autor: Disney Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2017, 21:41 przez Askari.)
|
|||
|
Setkar Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:rok Tytuł fabularny:Książę Liczba postów:107 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 20 |
10-07-2016, 20:40
Prawa autorskie: jo/ref-Skadim
takiego randomowego kotka narysowałam i pomyślałam, że może ktoś zrobi z niego użytek
proszę tylko nie wymazywać mojego podpisu :v |
|||
|
Kuanza Samotnik Gatunek:Krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:152 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Siła: 67 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 12 |
31-12-2016, 15:07
Prawa autorskie: Tło avatara: Disney Głos: Hearthstone Sygnatura: Zephyr, Vasante Vei & Soren
Autor: Disney i Maisha-Iris Autor: Disney i Maisha-Iris Autor: Disney i Maisha-Iris Autor: Disney i Maisha-Iris |
|||
|
Kuanza Samotnik Gatunek:Krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:152 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Siła: 67 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 12 |
13-04-2017, 14:29
Prawa autorskie: Tło avatara: Disney Głos: Hearthstone Sygnatura: Zephyr, Vasante Vei & Soren
Bardziej na sygnaturę, choć w sumie avatar też da się zrobić.
Autor: Disney i Maisha-Iris |
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
07-06-2017, 14:57
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin Autor: Disney, Maisha-Iris Autor: Disney, Maisha-Iris Autor: Disney, Kreoko Autor: Disney, Kreoko Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: