Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Malimau Samotnik Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:234 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 81 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 20 |
18-08-2015, 22:48
Prawa autorskie: Chotara | ArolinaK.
Fuko, to byłoby stado stworzone sztucznie, pod ideę. Bo taki ktoś miał pomysł. Strażnicy też tacy byli. Sens mają takie stada, które powstają powoli, w sumie nie są planowane, to samo wychodzi - jak Bractwo chociażby.
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
18-08-2015, 22:51
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Jaaasne, zgadzam się z wami obiema, zresztą pisałem już swego czasu że czuję pewne problemy z utrzymaniem tych dwóch nowych stad.
I z Cyń również. Robienie stada na siłę, bez fabularnego backgroundu to suaby pomysł. Właściwie mimo odniesienia się do lwich, co wymyśliłem na szybko, to ot tak rzuciłem to w eter, może kiedyś jakaś dziarska grupa samic wykorzysta :v
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Kahawa Konto zawieszone Gatunek:Ratel Płeć:Samica Wiek:11 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:269 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 28 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 82 Doświadczenie: 70 |
18-08-2015, 23:26
Prawa autorskie: Madkakerlaken, Eyal Bartov
Nie czytałam wszystkich postów, nie mam na to siły.
Moja propozycja; Bunt lwic spowodowany nastaniem mrocznych czasów. pojawiło się nowy gang czarnych agresywnych lwów plus jakieś ciche słuchy o bractwie. Nie brzmi zbyt ciekawie. Obecny król nic nie robi, nie organizuje patrolów. Nie dba co się dzieje z lwicami i młodymi. Czy są organizowane jakieś polowania, czy każdy chodzi syty i cały. Obalić chodzącego wiecznie głowa w chmurach króla. Zdegradować go do poziomu zwykłego członka stada. Władze przejęłaby na razie sama Vei. Czy jednak ona podciągnie to stado i wreszcie tez jakoś się nim lepiej zainteresuje? To już wyjdzie na fabule. |
|||
|
Shaka Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Znamiona:4/4 Liczba postów:257 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 74 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 60 |
18-08-2015, 23:53
Prawa autorskie: ~Ki-Re/~Onalew
Zgrani Lwioziemcy, wtf jaki oksymoron.
Jeśli chodzi o LZ to cokolwiek, aby coś tylko z nim zrobić. Vei mogłaby w jakiś sposób nastawić lwy przeciw Mako, jestem pewna, że już by coś wymyśliła :| Ale skoro już Fel i Mako mają jakiś pomysł, to chyba nie mam za bardzo co pisać xd Tylko tyle, żeby cokolwiek się działo, bo LZ serio wkurzające się, a ja zawsze lubiłam to stado. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości