Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-08-2015, 21:52
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Taal odeszła z forum (chlip, chlip) i z tego powodu zostałam oddelegowana do oddania wszystkich jej kont. Inaczej zostaną one zawieszone po wsze czasy.
A oto i one: Taal Córcia Sadisma, superważny członek Bractwa Jadu. ZAJĘTA Voi Młody fenek, ważna postać dla Kiu. ZAJĘTY Eyre Córka Hewy, siostra Alayike i Chawy. Miała zamiar dołączyć do Lwiej Ziemi i zająć się młodszą siostrą, Chawą. Wszelkie prośby o przejęcie kont proszę zamieszczać w tym temacie bądź kierować je bezpośrednio do mnie na pw/gg/fb. |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
30-08-2015, 21:59
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Pragnąłbym też by akurat konto samej Taal, przejęła osoba sprawdzona. Bo to bardzo ważna persona dla fabuły Sadisma.
Jeśli szybko nie znajdzie właściciela to uważam ze dobrze byłoby po prost zrobić tak, że zaginęła, nie dopilnowali jej podczas polowania czy coś.
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
30-08-2015, 22:08
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Sadi, zdaję sobie z tego sprawę. Jak tylko ktoś się zgłosi na Taal, to przedyskutuję z Tobą tę kandydaturę. :)
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
30-08-2015, 22:25
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Dzięki :D
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
22-09-2015, 22:38
Jedna postać poszła, może jednak ktoś się zdecyduje na któreś z pozostałych? ;)
|
|||
|
Masaja Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:8 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 63 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 10 |
09-10-2015, 19:54
Prawa autorskie: Ja (wzor : http://afrozenheart.deviantart.com/art/Semi-real-lion-doodles-267399068 )
Mogłabym zaadoptować Eyre :)
Proszę o rozważenie mojej kandydatury :D |
|||
|
09-10-2015, 20:15
Spoko, jest Twoja. :3 Łap pw z hasłem.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
18-03-2016, 18:37
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Uwaga, uwaga, Taal zajęta! :O
Za to Eyre znów wolna (polecam!), a Xis to nie wiem, trzeba by pytać Ghaliba. |
|||
|
Aladar Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 lat Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:95 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 15 |
01-06-2016, 21:20
Prawa autorskie: szkic :ja kolorowanie: Askari
Dobry, dobry! :P
Czy można, się zgłosić po fenka? ;D |
|||
|
01-06-2016, 23:27
Oczywiście! :) Zaraz wyślę Ci hasło na priv i napiszę, co i jak.
Pozostałe postacie nadal do wzięcia! Może też Taal się zwolni, bo nowa userka niestety ją zaniedbuje... |
|||
|
Ava Wtajemniczony Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:230 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 56 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 43 |
02-06-2016, 00:15
Prawa autorskie: Ghalib
Widzę, że Xis nie jest już zajęta. Jeśli to możliwe chętnie się nią zaopiekuje @_@ A jeżeli Taal się zwolni i będzie potrzebna osoba, która nią pokieruje to o ile spełnię wymagania, nią mogę równie chętnie się zaopiekować.
Bo ja jestem bogiem
Uświadom to sobie Słyszysz słowa, od których włos jeży się na głowie O, rany, rany Jestem niepokonany |
|||
|
02-06-2016, 01:21
Xis nie ma zbyt wielu powiązań fabularnych z postaciami, które obecnie grają, a z Taal wolałabym jeszcze poczekać. Pogadam z paroma osobami i dam Ci znać. ;)
|
|||
|
04-06-2016, 12:08
Wybacz, ale uznaliśmy, że jednak nie będziemy oddawać Xis. Nie ma już żadnych postaci, z którymi prowadziła wcześniej wątki i nie ma sensu ciągnąć jej na siłę. Lepiej założyć, że historia Xis jest już zakończona.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości