Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
01-08-2015, 01:57
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
W życiu nie ma nic pewnego, nie ma dobrych i złych decyzji. Ale jakieś trzeba podejmować.
Autorskie
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
03-08-2015, 00:58
Prawa autorskie: ~Malaika4
Wygrywa Machafuko i tym samym dostaje 20 opali:
"Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi." Janusz Leon Wiśniewski – Samotność w Sieci Gratulacje! I proszę o wysyłanie wrześniowych cytatów :) |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
03-08-2015, 20:14
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Jakaś część ciebie wciąż we mnie żyje. Nawet gdybyś ty odszedł, ta część by została. Tkwisz we mnie. Jestem twoim odbiciem, ty jesteś moim, żadne z nas nie może już istnieć oddzielnie. ~Éric-Emmanuel Schmitt
Niezadowolenie z siebie to postawa każdego prawdziwego talentu ~ Antoni Czechow |
|||
|
Tsavani Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Rok Liczba postów:4 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 42 |
08-08-2015, 00:11
Prawa autorskie: Yurikochneide
Ludzie mają wrodzony talent do wybierania właśnie tego, co dla nich najgorsze
~ Albus Dumbledore, Harry Potter i kamień filozoficzny Kochać to niszczyć, a być kochanym, to zostać zniszczonym Cassandra Clare – Miasto Kości Sarkazm to ostatnia deska ratunku, dla osób o upośledzonej wyobraźni. Cassandra Clare – Miasto Kości |
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
19-08-2015, 17:46
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
"Nie ma słońca bez deszczu, przy czym bez jednego albo drugiego nie byłoby życia na ziemi .. więc nie przechwalajcie słońca i doceniajcie deszcz. " - nie wiem, tak jakos mi wpadła złota myśl do łba :'D
|
|||
|
FireLion Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 75 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 45 |
25-08-2015, 00:33
Prawa autorskie: SouriPL, Lil-Cheetah, Luna-s20
"Trzeba być dobrym człowiekiem, a nie wierzyć w dobrego Boga." ~autora i tak nie znacie
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
Amani Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:403 Dołączył:Sty 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 84 |
31-08-2015, 00:42
Prawa autorskie: Ssaku
Nie płacz w liście, nie pisz że los ciebie kopnął, nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia, kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno. ~ Jan Twardowski
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
31-08-2015, 22:06
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
Ernest Hemingway
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
31-08-2015, 22:41
Prawa autorskie: ja-Dirke
"Nie ma żadnej wątpliwości. Nawet najmniejszej. JESTEŚCIE największymi Czempionami Azeroth. Przezwyciężyliście każdą kłodę, jaką rzuciłem wam pod nogi. Moje najpotężniejsze sługi musiały ugiąć się pod waszymi bezwzględnymi atakami... waszą niepohamowaną furią...
Zastanawiam się, czy aby na pewno prawość was prowadziła?" ~Lich King "Dlaczego walczymy? Aby bronić dom i rodzinę. Aby zachować równowagę oraz przynosić spokój. Dla moich ludzi prawdziwe pytanie brzmi... Co jest warte walki? ~Chen Stormsout "Żaden król nie rządził wiecznie mój synu " Terenas do Arthasa |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
31-08-2015, 22:48
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
"Jeśli jeszcze kiedyś spotkam tego nosorożca, to ukatrupię..." - Machafuko
//co prawda dawanie własnych cytatów to suabe jest, ale w tej sytuacji... XD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
01-09-2015, 00:16
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Magdalena Samozwaniec
"Pierwszym objawem starzenia się jest miłość do życia." |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
01-09-2015, 00:29
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
"Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie, co to za otwór..."
Cytat latający po internetach i kabaretach, ale autor nieznany. |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
01-09-2015, 15:13
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Sami przejmuje kontrolę nad forum! Muahahahaha...
A konkretnie nad cytatem miesiąca. Tym razem wygrywa Vult z cytatem: "Niezadowolenie z siebie to postawa każdego prawdziwego talentu" - Antoni Czechow I dostaje 20 opali. Zapraszam do podawania cytatów na październik ^^ Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
01-09-2015, 15:29
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
"Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, swoje ideały i za to walczą i umierają. A Pan chce tylko żyć. Niech Pan sobie żre i żyje dalej." - Ozjasz Golberg vel Janusz Korwin-Mikke :v
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
FireLion Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 75 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 45 |
01-09-2015, 20:57
Prawa autorskie: SouriPL, Lil-Cheetah, Luna-s20
"Niepełnosprawni nie potrzebują współczucia i litości, tylko tolerancji i akceptacji." ~Maryjusz Kałamaga
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości