Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
29-08-2012, 20:37
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Mnie się to podoba :) Na tym forum brakowało mi czegoś takiego, a często ludzie olewają twoją prośbę na SB (chociaż nie zawsze) :)
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? ![]() Głos |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
29-08-2012, 20:44
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Horus napisał(a):- Drugi temat ze zgłoszeniami, czyli: Chciał/a/bym pisać z tym, tym i tym.. Jeśli ktoś chce popisać z konkretną osobą, do się do niej zgłasza i ustala to przez GG. Niepotrzebne. Co do pierwszego pomysłu - można ewentualnie zrobić wątek, gdzie ktoś będzie pisał: "Jestem tutaj i tutaj, można do mnie przyjść". Niektórzy wbijają do jakiegoś tematu i czekają na ludzi, a ci się boją, że wetną się komuś w umówione spotkanie na fabule i dostaną lanie. Sama tego nie lubię. Takie rozwiązanie (z wątkiem "Jestem tutaj") widziałam na innym forum i całkiem dobrze się sprawowało.
[center]
![]() Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Shadarn Gość |
29-08-2012, 21:07
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Czyli można powiedzieć że w pewnym stopniu jesteś na tak, tak?
|
|||
|
Aslan Gość |
29-08-2012, 21:40
O ile pamiętam, to kiedyś była jakaś wzmianka o czymś takim w administracji. Jak najbardziej jestem na tak. Bo nie zawsze można znaleźć kogoś do fabuły, kto na przykład zje mojemu lwu ucho, czy jakieś inne pomysły na fabułe, bez udziału mg.
|
|||
|
Nizar Gość |
29-08-2012, 22:20
Również jestem na tak. Niby pomysł oklepany, ale potrzebny. Przyda się takie coś na forum, bo na sb rzadko kto odpisuje na takie pytania, a jeśli znajdzie się taką osobę chętną do pisania, można to czasami nazwać cudem.
|
|||
|
Frey Duch ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
29-08-2012, 22:28
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Mogłoby być tak, jak mówi Moran. Najwyżej jak się nie przyjmie, to się to usunie, ale w sumie nie zaszkodzi spróbować.
|
|||
|
Akilian Gość |
29-08-2012, 22:36
Zgadzam się - no bo co można robić, jak nikt nie odzywa się w sprawie "popiszesz ze mną"?Przynajmniej szanse się zwiększają na nową fabułą z nowymi ludźmi, a nie cały czas to samo.
|
|||
|
Padme Gość |
29-08-2012, 22:45
Cytat:Zgadzam się - no bo co można robić, jak nikt nie odzywa się w sprawie "popiszesz ze mną"? A myślicie, że ludzie przypadkowo olewają takie pytania? Myślicie, że jeżeli będą w oddzielnym temacie to stanie się inaczej? |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-08-2012, 22:46
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
A czemu by nie spróbować? Mamy coś do stracenia?
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
29-08-2012, 22:51
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP Felija napisał(a):A czemu by nie spróbować? Mamy coś do stracenia? Wszystko, albo nic! xD
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Shadarn Gość |
30-08-2012, 09:33
Tytuł pozafabularny: VIP
Ta. Dokładnie..
Jeżeli to wypali, to gracze będą mogli swobodnie się zgłaszać ;> |
|||
|
Ameerah Gość |
30-08-2012, 16:35
Popieram. Sama wiem jak to jest, kiedy się pisze na sb ,, kto popisze?'' a wszyscy cię olewają.
|
|||
|
Bjorn Gość |
05-09-2012, 17:50
A ja jestem na nie, to jest bez sensu- serio.
Była już kiedyś dyskusja na ten temat, większość ludzi którzy mówią teraz tak byli na nie. Czemu? Nie, poważnie. Niczego to nie wniesie, po co dodawać kolejną formalność która i tak będzie zlewana? Tylko upośledzicie userów- i tak z tego co wiem większość z nas ma trudności z nawiązywaniem kontaktów z nieznajomymi w realu- CZEMU więc chcecie pogorszyć sytuację i dodać takie ułatwienie? Bez sensu, nawet jeśli pominiemy ten psychologiczny argument. c: Serio. [ Dodano: 2012-09-05, 16:53 ] Aha, Ameerah, jak chcesz popisać, to nie pytaj sie na SB "kto popisze" bo to normalne że zostaniesz zlana. Po prostu wchodź gdzieś, gdzie ktoś już jest, nie martwiąc się o to czy oni akurat mają jakiś wątek. W końcu trzeba sobie poradzić i zdobyć znajomych na fabule a nie iść na łatwiznę i już na zawsze być taką sierotą. I nie mówię tego złośliwie, bo nie to mam na celu. |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch ![]() Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
05-09-2012, 18:10
Prawa autorskie: moje
W stu procentach za Bjornem. Mam takie samo zdanie- czekałam tylko, aż komuś się zechce wytłumaczyć, dlaczego ten pomysł jest bezsensowny i się z nim zgodzić.
![]() |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: