Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ayo Konto zawieszone Gatunek:mieszanka lamparta i lwa (Lipard) Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:70 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 10 |
18-08-2015, 19:48
Prawa autorskie: lioden
mi tam pasi, a hieny to takie gównairze x) wiek pewnie podobny do lwiątka. Nie mam dużych oczekiwań co do tego.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
19-08-2015, 00:08
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Oh god, takie wnikliwe krytyki lecą, ludzie się wczuwają jakby zapominali, że targetem są gówniaki z podstawowej i to się ma dobrze sprzedawać, i dopiero na tle tych informacji można doceniać smaczki nawiązujące do filmu.
Becze bo co niektórzy ludzie mają taki ból dupska o tę produkcję "CO ONI ROBIĄ Z KRÓLEM LWEM" "ONIE, MOJE DZIECIŃSTWO" tak jakby im ktoś to, kurwa kazał oglądać xd nie odnoszę się bezpośrednio do ludu z tego tematu, ale po prostu miałam okazję poczytać komentarze pod kilkoma artykułami i po prostu brak mi słów. |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
19-08-2015, 00:52
Prawa autorskie: ~Malaika4
Obejrzałam to, co pokazała Kah i jestem pod wielkim wrażeniem. Animacja jest śliczna i płynna, postaci bardzo ładnie narysowane, tła po prostu przepiękne <3 Może więcej się wypowiem jutro, jak będzie chwilka.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
19-09-2015, 13:11
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Spójrzcie na to. Wtf.
http://www.amazon.com/Lion-Guard-Cant-Wa...2622344702 Ja sądziłam, że to będzie się działo PO drugiej części TLK, a oni co, zmieniają historię? :/ PS Ta Kiara strasznie kojarzy mi się z rysunkami Inn sprzed 5 lat. |
|||
|
Sadie Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:291 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 40 |
19-09-2015, 13:22
Prawa autorskie: Lineart - Malaika4 - kolor - ja/witam (DeviantART) | The Fray
WTF? Beznadzieja ;/
Chyba że to jej córa xD
Be still and know that I'm with you
Be still and know I am. |
|||
|
Cavum Konto zawieszone Gatunek:Leweł Płeć:Samiec Wiek:21 miesięcy Liczba postów:142 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 80 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 20 |
19-09-2015, 13:22
Prawa autorskie: Av. - Chotara
Tragedia. Teraz to już na 100% stwierdzam - chłam robiony pod dzieci... pffff
Znaczy, no poprzednie części niby tez były dla dzieci, ale definicja animacji trochę się zmieniła. I to jest po prostu zrobione pod takiego typowego tasiemca. |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
19-09-2015, 16:55
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Cavum napisał(a):Tragedia. Teraz to już na 100% stwierdzam - chłam robiony pod dzieci... pffff Nie wierzę, ktoś się ze mną zgodził o_O.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
19-09-2015, 21:29
Prawa autorskie: ~Malaika4
WTF
Serio? Naprawdę? o,o Ja przez ten czas byłam PRZEKONANA, że Kiara jest DOROSŁA. Cytat:PS Ta Kiara strasznie kojarzy mi się z rysunkami Inn sprzed 5 lat. No serio, jak to napisałaś to tym bardziej to widzę XD Beznadziejna jest ta Kiara. Czyli już nie mamy się co dziwić, że nie widać Kovu. Najwyraźniej w tej, nowej wersji on NIE ISTNIEJE. |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
20-09-2015, 11:54
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Abstrachując od tego, jedną z cech Kiary było to, że nie czuła się dobrze w roli księżniczki.Co prawda przekomicznie wygląda gadanie dziecka o tym, że "to tylko połowa mnie", ale tak było.
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
20-09-2015, 13:08
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
http://disney.wikia.com/wiki/The_Lion_Guard
Bunga jest adoptowanym bratankiem Timona i Pumby xD A hipcia i geparda już nie mogli adoptować, oni tacy samotni xD |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
20-09-2015, 13:12
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Ta... no jasne.
Miał być nowy KL, wyszlo Bunga bunga a wtle Timon i Pumba. pfff xd
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
20-09-2015, 16:10
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Swoją drogą:
Cytat:Bunga is the Indonesian word for "flower" Skończyły im się pomysły na imiona ze suahili? D: |
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
20-09-2015, 19:38
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Może to nawiązanie do Kwiatka z Bambiego? :P Bo w sumie ten ratel jest jak mix Tuptusia i Kwiatka xD
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
20-09-2015, 23:42
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Całe życie w kłamstwie xD Bunga bunga znaczy - kwiatek kwiatek.
Czyli jak dziewczyna chce bunga, to trza jej bukiet wręczyć :D
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
21-09-2015, 00:04
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Zdecydowanie za dużo myślisz.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości