Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
25-08-2012, 17:58
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Dzień dobry! Witam w mojej avatarnii. Skoro już zdecydowałeś wejść do tego tematu, zapraszam do krótkiej lekturki i zamówienia. Najważniejsza zasada u mnie - gram na skojarzeniach co do postaci. Określajcie jak najwięcej szczegółów.
- kolorystyka - ew. życzenia co do tła - charakter postaci (tyczy się to zwłaszcza nowych postaci, z bytującymi długo na forum dam radę określić sama charakter itd.). To jest bardzo pomocne, zwłaszcza w wyborze tła czy wymyślaniu podnapisu. Parę krótkich słów, a znacznie ułatwia życie.
Free avatary: Prace, które robiłam dla kogoś lub dla siebie, ale nigdy nie zostały wykorzystane lub krótko użytkowane, a są tak uniwersalne, że niejednemu mogłyby posłużyć za avatar. Wszystkie mam zapisane w .psd, więc żaden problem dla mnie zmienić imię czy wprowadzić jakąś drobną poprawkę. ¤ Katikut ¤ --//-- ¤ Rikka21 z dA ¤ KaiserTiger ¤ AinaShadox ¤ Lineart Malaika4, coloring ComicScribe, tło Katikut ¤ Dukacia ¤ --//-- ¤ To nie jest lew, ale może ktoś będzie chciał na inne forum. Z tapeciarni.
[center]
|
|||
|
Tamara Gość |
25-08-2012, 18:59
Wiesz może, czy Dolphy Dolphiana pozwala korzystać ze swoich prac? Bo jak tak, to poproszę, wytnij i obrób mi tego lygryska (koloru piasku) na avatar. Mogłabyc?
Link do pracy : http://dolphydolphiana.deviantart.com/ga...92#/dds0z5 |
|||
|
Eenu Konto zawieszone Gatunek:Roza Płeć:Samica Wiek:8 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:55 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
25-08-2012, 19:05
Prawa autorskie: MysticMistSong
Dolphy NIE zezwala na używanie swoich prac.
|
|||
|
Tamara Gość |
25-08-2012, 19:16
Prawa autorskie: MysticMistSong
I mam odpowiedź. Dzięki Eenu, nie przeszkadzam
|
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
28-08-2012, 15:21
Nie wiem, na ile to tło jest mroczne, a na ile po prostu smutne ale... Jakoś dziwnie pasowało mi tutaj. To wierzby płaczące, jak coś.
Ameerah Kod: http://img692.imageshack.us/img692/524/ameerah.png Tło autorstwa ~prizmm z dA.
[center]
|
|||
|
Oxena Gość |
28-08-2012, 15:41
http://kamilionheart.deviantart.com/art/...68050&qo=4
Prosiłabym abyś obrobiła mi ten obrazek na avatar. Jakieś tło, ramka jeśli będzie pasować... A napisy... Hm. Możesz dać duży Oxena i mały "Ten jest wolny, który żyje dla siebie, a nie dla innych". :3 Byłabym wdzięczna. |
|||
|
30-08-2012, 13:04
Oxena
Kod: http://img515.imageshack.us/img515/5867/oxena.png Tło: ^jussta
[center]
|
|||
|
Aigéan Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:6 miesiący Liczba postów:54 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 25 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 15 |
30-08-2012, 13:58
Prawa autorskie: KamiLionheart/obróbka; Lisha
Dzieeń dobry.
Pytanie mam, czy dałoby radę pokolorować szkic? Dokładniej, chodzi o trzecią panię z pierwszego rzędu, tą co ma tak mordkę skrzywioną. Tuż pod napisem sketch. |
|||
|
30-08-2012, 14:08
W sumie, to mały szkic, a ja się i tak dziś nudzę - nie będzie z nim większego problemu.
Podaj kolorki. :)
[center]
|
|||
|
Aigéan Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:6 miesiący Liczba postów:54 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
30-08-2012, 14:13
O, to fajnie! Ogólnie jest szara, ale ten szary nie jest ładny...tylko, taki brudny, no, nieciekawy. Ślepia takie jasnożółte, uszy i podgardle wedle uznania - prawdę mówiąc, daję Ci wolną rękę.
Dziękuję bardzo (: |
|||
|
Padme Gość |
30-08-2012, 19:40
Av dla Ox *.* jesteś na prawdę dobra w obróbkach. |
|||
|
Oxena Gość |
30-08-2012, 19:45
Aleee cudny. Odbieram i bardzo dziękuję, za obróbkę :3
|
|||
|
31-08-2012, 17:34
Dziękuję pięknie, Padme. To miłe z Twojej strony, że tak sądzisz. :) Mi również ten avek się bardzo podoba.
Idril Proszę. Nie chciałam, by była aż taką szarą i nudną lwicą, dlatego też ma ciapki na sierści na brzuszku (tylko, że średnio umiałam je narysować), łopatce i nosku. Jeśli chcesz, mogę podesłać Ci .psd lub jakoś ładnie obrobić (lub jedno i drugie, mi tam wszystko jedno).
[center]
|
|||
|
31-08-2012, 19:37
O...o...o!
Jest pięknie! Ciapki są świetne a pomysł miałaś przedni, nawet nie wyobrażałam sobie że może taka ładna wyjść - miała być brzydka xD - kolory są cud, miód i malina. Pogratulować talentu, Miyuki :D A jeśli można to poprosiłabym do niej jeszcze jakieś ładne tło, KLowskie najlepiej, chyba że masz jakiś pomysł. Dzięki wielkie, wyszło naprawdę świetnie! |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości