Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
21-09-2015, 00:10
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Odezwał się ten co nie myśli za dużo ;p
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
21-09-2015, 00:35
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Z tym że ja myślę dużo o, dajmy na to, ontologicznej strukturze wszechświata.
A Ty o bunga bunga... Wnioski pozostawiam Tobie :v
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
21-09-2015, 00:35
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Sadism napisał(a):Czyli jak dziewczyna chce bunga, to trza jej bukiet wręczyć :D To takie romantyczne :3.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
21-09-2015, 00:40
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Wniosek jest taki, że z Fuka marny kochanek. :P
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
21-09-2015, 00:48
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Et tu contra me?
Na oczy nie widzieli, a szkalujo :< A co gorsza tezę którą postawiłaś można jedynie empirycznie potwierdzić, co nie Cyń :v
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
21-09-2015, 00:54
Akurat ta teza to kwestia wiary, tak samo jak wiara w Boga ;P
No a co do mojego myślenia, to jeśli tobie sie kojarzy bunga bunga to nie ja mam problem. Dla mnie to jest wyraz z Indonezyjskiego, oznaczający "kwiat". Moim zdaniem to piękne słowo, a ty je szkalujesz. To bardzo niemiłe z twej strony.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
21-09-2015, 01:04
Wiara spoko, byle na niej się nie kończyło, bo fideizm to herezja przeokrutna :v Pamiętajcie o rozumie, moje dzieci. Fideles et ratio :v Tak więc teza nadal do empirycznego potwierdzenia huehuehue <puszcza oczko do Cynki>
Ale zaraz mój drogi. Mówiłeś, że całe życie w kłamstwie :V Czyli dopiero teraz wywiodłeś od bunga bunga pragnienie bukietu. Moje pytanie brzmi, czo wywodziłeś wcześniej wynżu jeden.
|||
|
21-09-2015, 01:08
Yyy no... bungo to inaczej fajka wodna. Ale tylko na śląsku, bo wszędzie indziej jest to bongo xD
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
09-10-2015, 18:48
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Jest nowy teaser: https://www.youtube.com/watch?v=DdXf5X-bIXk Trwa szalone 30 sekund i można go obejrzeć, jeśli akurat jest się w USA albo przestawi się IP na amerykańskie (ja to zrobiłam za pomocą wtyczki CyberGhost, którą można dodać do przeglądarki w mniej więcej takim czasie, ile trwa ten filmik).
PS Tylko mnie się wydaje, że ten Simba ma jakieś połamane przednie łapy? https://www.facebook.com/DisneyTheLionGu...26/?type=3 Wgl jakiś mało Simbowy z pyska: https://www.facebook.com/DisneyTheLionGu...=3&theater A Timon i Pumba nawet podobni: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hph...7060_o.jpg |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
09-10-2015, 20:23
Prawa autorskie: ~Malaika4
Mi nie działa ta wtyczka i nie mogę zobaczyć filmu :<
Dlatego też wypowiem się tylko co do zdjęć. Lol, jak patrzę to on ma OKROPNIE grube te łapy xD Wiem, że samiec, ale one są co najmniej 2x grubsze od Nali. I zastanawia mnie te drugie lwiątko. I rzeczywiście Simba jakiś mało simbowaty, ale jeszcze dziwniej wygląda dla mnie Rafiki, jak zupełnie nie on oO Pumba wygląda serio fajnie, Timon ujdzie. |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
09-10-2015, 20:40
Prawa autorskie: ja-Dirke
Odmłodzili go do tego bardzo x)
No cóż widać, ze to całkiem inna ekipa robi c) |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
09-10-2015, 23:34
Oto i link działający w Polsce: https://www.facebook.com/video.php?v=10153228834951551
PS Też mi się najbardziej podoba Pumba z nich wszystkich. |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
09-10-2015, 23:45
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Bum, nagle okazało się, że Kiara jest w tym samym wieku co Kion. To tak, jakby zignorować wszystko, co się działo w Czasie Simby. No nieźle, nie powiem. Mój entuzjazm nieco oklapł xp
Acha, i jest jeszcze jakieś lwiątko - tylko nie wiem, czy też jest Simby i Nali czy jakieś obce. https://40.media.tumblr.com/8642b2ba682e...1_1280.jpg |
|||
|
10-10-2015, 00:00
Tak, tak, pisali o tym lwiątku. O: http://lionking.wikia.com/wiki/Tiifu
I to jest taka alternatywna historia z tego co rozumiem. |
|||
|
10-10-2015, 02:27
Pfe. Robienie alternatywnych wersji świata jest głupie, zwłaszcza dla tak stosunkowo łatwego uniwersum do dopasowania dobrej historii...
No ale nic nie zrobisz, shit wyjdzie z tego :/
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości