Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-09-2015, 01:51
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Nie wydaje mi się. Trzeba by się przenieść na inny serwer, a szkoda mi tych postów. Na mfie mieliśmy dostęp do bazy danych, tutaj niestety nie...
|
|||
|
Maeva Konto zawieszone Gatunek:Lew. Wiek:6 lat Liczba postów:100 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 20 |
30-09-2015, 16:01
Prawa autorskie: MonsterUndetYourBed, totem: Korrida
Problem ten istnieje od dawna, przynajmniej od kiedy ja na tym forum jestem. Ja cofam stronę i klikam jeszcze raz - zazwyczaj działa. Ale fakt, denerwujące.
|
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
30-09-2015, 16:09
Prawa autorskie: ja-Dirke
raczej to cos w skrypcie fora nie hostingu jest. Nie wiem jednak co to może być.
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
01-10-2015, 12:51
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
Hm jak to teraz jest z uznawaniem obecności w temacie? Dynamika siadła i mamy odpisy raz na dzień, ale czy samo "wszedł" dał jednego posta do tematu starczy by obecność w rozgrywce była uznawana? Pytam z czystej ciekawości, teoretycznie dla realizmu trzeba uznać taką obecność, ale w grze jest to zwykły afk.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
01-10-2015, 13:18
Tak, jest tu uznawane za obecność w temacie.
Oczywiście, nie mówię tu o skrajnych przypadkach typu: ktoś wszedł do tematu pół roku temu i nie wpadł na to, żeby z niego wyjść. |
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
10-10-2015, 12:10
Kolejne pytanie :D skoro Chikita straciła oko, czy mogę wsadzić jej w to miejsce śliczny bursztynek? Ile opali kosztowałoby takie cudo?
|
|||
|
10-10-2015, 12:24
Możesz, czemu by nie? Najlepiej jakbyś przyszła Chikją tutaj: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=162 i spytała o to fabularnie.
|
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
10-10-2015, 12:26
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Umf, teoretycznie to ona oka nie straciła, a jedynie ma je poharatane... Stracenie go dopisali już użytkownicy :D Ale tak, raczej nie będzie z tym problemu. Ile to będzie kosztowało, to już raczej pytanie do osoby prowadzącej Hekimę.
A to już takie pytanie ode mnie - czy taki bursztyn w miejscu oka nie będzie boleć? xd Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
10-10-2015, 12:29
Własnie nie powinien, o ile bedzie ładnie wyglancowany |D wiecie coś na zasadzie szklanego oka, tylko bursztyn ma to do siebie że nawet duzy, jest bardzo lekki. Ale skoro nie straciła oka to jeszcze się zastanowie cnie >:D
|
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
10-10-2015, 12:44
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Zawsze może sobie wydłubać, po co jej nie działające oko, skoro może mieć bursztyn xD
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
10-10-2015, 13:11
Własnie ylolmolo swag >:D
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
10-10-2015, 13:40
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Kobiety...
xD
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
11-10-2015, 11:38
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Czy pisząc na wątku baobab Rafikiego trzeba wyjść postacią z głównej fabuły czy można to potraktować jako luźną rozmowę na marginesie?
|
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
11-10-2015, 12:21
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Czy Wy też nie możecie przeczytać ostatniej przesłanej wiadomości prywatnej? Dostałam wiadomość i nie mogę jej odczytać (akurat co do tej, domyślam się, co tam jest i to mało istotne, ale przecież nie zawsze będzie się takie mało istotne dostawać).
|
|||
|
11-10-2015, 12:57
Vult, żeby wejść tam do tematu na fabule to tak, trzeba wyjść. Ale nie widzę przeszkód, żebyś poprosiła MG o założenie takiego wątku na marginesie.
Venety, u mnie wszystko jest normalnie. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości