Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zenzelé Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:180 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 25 |
06-10-2015, 00:25
Prawa autorskie: Ragnar
Zenzele szuka chłopaka. TAKIEGO CHŁOPAKA... ekhm okej, a teraz na poważnie.
Ma być szczeniacko i nieodpowiedzialnie. Wielka miłość nie wchodzi w grę. Ma być obnoszenie się ze swoją drugą połówką, a nie jej pieszczenie. Dąsy i fochy. W nadmiarze. Zen spiknie się z kimś w swoim wieku (1,5 roku), lub starszym. Ma samica wysokie o sobie mniemanie, więc młodszego raczej nie weźmie, sorra no :/ Przynależność stadna osobnika nie ma znaczenia. Jeśli ktoś widzi w takiej propozycji przyszłość dla swojej postaci, można na Zen polować na fabule, ewentualnie napisać do mnie na gg - 49037461, czy słać pw. Umawianie się nie jest obligatoryjne, ja sama mam na oku kilka postaci, do których prędzej, czy później wbiję z wiadomymi już w tym momencie intencjami, więc fabularny spontan jest bardzo mile widziany. Dzięki, miłego |
|||
|
Gyda Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:378 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 16 |
06-10-2015, 20:06
W odpowiadającym ci wieku mam tylko Septima xD
Także nie wiem nie wiem :P Ale jeśli multi-gatunki nie przeszkadza to może być :D Tylko ze Sep jeszcze jest zawieszony.
Haiku o pełnym przygód życiu utalentowanego Gydy i o jego przyjacielu bardzie Kuro:
Wybrałem podróż – o świcie spadł w lesie śnieg leciało pióro |
|||
|
Zenzelé Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:180 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
06-10-2015, 20:09
to serwal, to kurdupel xd
|
|||
|
Gyda Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:378 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 16 |
06-10-2015, 20:14
Haiku o pełnym przygód życiu utalentowanego Gydy i o jego przyjacielu bardzie Kuro:
Wybrałem podróż – o świcie spadł w lesie śnieg leciało pióro |
|||
|
06-10-2015, 21:10
|
|||
|
Shujaa Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3 lata Liczba postów:87 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 10 |
23-10-2015, 19:01
Prawa autorskie: Lioden/Disney/Koseki
Hłe, no to może Shujaa? :v co prawda to tylko 4 miesiące starszy młokos ale liczy się, no i ściemnia że ma więcej lat :"D
|
|||
|
Maru Wiarus Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5,5 roku, dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:543 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 57 |
11-11-2015, 00:21
Prawa autorskie: Sambirani & Inn
E tam, to lepiej weź mnie. Trzy lata to tak nie za dużo i nie za mało. Można powiedzieć, że to taki złoty wiek!
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości