Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Eyre Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:87 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 25 |
12-10-2015, 11:11
Prawa autorskie: Avatar: lineart by KamiLionHeart, color by Chotara!
Ja się zgłoszę, Eyre i tak ma w planach opiekować się Chawą to kolejne lwiątko będzie świetnym pomysłem. One najprawdopodobniej będą należeć do Lwiej, przynajmniej Eyre :)
Będę przedszkolanką hihihihi |
|||
|
Neska Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:koło 3 lat Liczba postów:75 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 84 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 20 |
16-10-2015, 20:48
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: VIP
Neska też w sumie mógłby się trochę z ogonkiem pomęczyć, zwłaszcza że on mentki nie jest i dzieciaka potrafiłby albo okiełznać szantażem, albo przekupstwem, albo po prostu ciężką łapą :d Neska póki co nie należy do żadnego stada i tak naprawde chyba nigdy do żadnego nie dołączy "sercem", ale trafi do LZ w niedalekiej przyszłości.
Sam chciałby mieć syna ale nie znosi lwic, więc troche to mu przeszkadza, a jakby trafił się taki malec w którym zobaczy potencjał albo wyzwanie, role się odwrócą i to on się uczepi :D nie no bez przesady cnie. No ale jakby coś, to Neska jest moim kandydatem. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości