Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
06-12-2015, 21:45
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Vult, ale można pisać pod tą ankietą, dyskusje są mile widziane. :)
Tak jak piszesz to nabiera sensu, wiem, o co Ci chodzi. Tylko dla mnie by to dość śmiesznie by wyglądało w zestawieniu z ludźmi. Ola (człowiek) i Mruczek (kot) rozmawiają sobie przy piwie. Ola: No i ja mam kota, Puszka. Mruczek: Ej, czemu trzymasz kota jako niewolnika?! Ola: A bo to inny kot, on nie mówi i nie pije piwa. Mruczek: A, to ok. |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
06-12-2015, 21:50
Prawa autorskie: ja-Dirke
Ten dialog brzmi świetnie! bardzo fajnie akcje można by było zrobic xD
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
06-12-2015, 21:55
Dla mnie to jest pewna niespójność uniwersum, ale jeśli by wam to nie przeszkadzało, to można i tak. xd'
|
|||
|
Vult Duch ![]() Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
06-12-2015, 22:07
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Samiya wybacz ale nie rozumiem twojego postu, trochę w nim zaprzeczeń.
Oglądałaś serial może siedem życzeń? Tam też był człowiek zamieniony w kota i gadał (spełniał też życzenia) albo Salem Sabriny. I jakoś nie było problemów u nich z porozumiewaniem się czy odgrywaniem akcji. |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka ![]() Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
06-12-2015, 22:09
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Vult, do czego pijesz? :d Bo nie orientuję się, o który moment mojej wypowiedz Ci chodzi, wybacz ^^"
Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
![]() Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Vult Duch ![]() Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
06-12-2015, 22:20
Samiya napisał(a):Cytat:Zresztą jakby raz było co innego niz ludzie nic by się nie stało, bo widze tutaj taka postawę, anty-anthro bo chce ludzi bo lubie. Zaznaczyłam na czerwono swoje pogubione myśli. |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka ![]() Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
06-12-2015, 22:28
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
1. No tu to faktycznie trochę bez sensu napisałam xD
2. Właśnie anthro ma więcej możliwości, a mniej ograniczeń. Ograniczenia dają wyzwanie, anthro może robić rękodzieła i machać ogonem, zwierzę i człowiek nie. Dlatego napisałam, że może się to wydawać dziwne. 3. Nie zmieniamy charakteru forum, nie postaci forumowych. W sensie, że normalna fabuła jest nietknięta, to tylko event półfabularny. 4. czuje, nie czuję. Ja czuję, on/ona/ono czuje. Sami czuje się nieprzydatna. 5. Owszem, ale tu nie chodzi o to, że jak się uprzeć, tylko że ludzie mimo wszystko wydają inne dźwięki, a ja często nie zastanawiając się piszę, że moja postać fuka i warczy. Całe szczęście nie miauczy... Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
![]() Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
06-12-2015, 22:34
Ale... nie, nie mam siły na dalszą dyskusję. Mój mózg czuje się jakby został wciśnięty w imadło.
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
06-12-2015, 22:57
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
jestem wężem
Co tu więcej. Ludzie są ludźmi. Jak mam w ludziu ukazać Sadisma, intryganta i podłego gada z wielkimi aspiracjami, zdajacego sobie sprawę z przewagi jaka jest jad. Anthro to coś nowego, ciekawego i uwazam ze dobrego. Lwie pyski tez mozna zlaczyc i się ucalowac. Moim zdaniem wszyscy przesadzacie i z za dużą doza emocji do tego podchodzicie. Jest lud, jest demokracja - zobaczymy wyniki. Ja jestem za anthro.
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
06-12-2015, 23:07
Sadi, normalnie? Zamiast jadu może mieć cokolwiek innego. Właśnie o to chodzi, że przy przestawianiu postaci na ludzi trzeba się trochę nakombinować, jak oddać te zwierzęce cechy na ludzkie i to jest fajne.
Czepiliście się tego przykładu z całowaniem. On nie był do końca poważny, wiecie? ;P Nie ma demokracji, są ciastka. Btw, Kiu, graj fair, głosujemy jednym kontem. :/ |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
06-12-2015, 23:16
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
mam jeszcze 2! :D będę sabotować :> Sianie zamętu to moja specjalność ;D
ja wole czekoladę :> |
|||
|
06-12-2015, 23:18
Ja mam 4 i jeszcze mogę się zalogować na Regulamin i MG, licytujemy się dalej? :D
Zastanawiam się nad liczeniem tylko tych głosów, które są podparte postami. |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
06-12-2015, 23:26
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
No wiesz co! D: a ja myślałam, ze mam plan idealny :<
Nie am to sensu, ci co glosują jedni i drudzy nie zawsze maja co dodać na pisać posta "głosuje an 1/2" to nic nie wnosi. |
|||
|
06-12-2015, 23:29
Dobra, to po prostu od anthro odejmuję jeden głos (choć najchętniej odjęłabym dwa, bo jest więcej niż jasne, że Arto nie będzie grał...), ale nie rób tak więcej, bo serio bym chciała na podstawie wyników coś postanowić.
|
|||
|
Zephyr Samotnik ![]() Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
06-12-2015, 23:34
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Zawsze można zrobić tę mieszankę: anthro, ludzie i zwierzęta. W Narnii nie mieli z tym problemów :P Ale póki co jestem za ludźmi.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości