Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shadarn Gość |
25-08-2012, 18:13
na TS:
S - Shad Z - Zarumieniony aka. Damer B - Big Milek S: Zgadnijcie co ja mogę teraz takiego smacznego jeść? B: Zapewne znowu Chedarry S: Njeee Z: *Po chwili zamysłu* PENIS! S: *Palmface i Brecht* |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
30-08-2012, 22:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Arto do mnie zadzwonił.
Arto: Co ty się tak denerwujesz? W ciąży jesteś? Fel: Wyobraź sobie, że po części tak... *śmiech* Arto: A, bo ty Felja jesteś, no tak... |
|||
|
Akilian Gość |
31-08-2012, 16:30
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Czyli co Kami pisze do mnie na SB :
Storm co ja ci mówiłam o kozaczeniu? Ty podróbo podgrzybka... |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
04-09-2012, 18:34
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Rozmowa gg z Naarą.
Tulivu czyli Naara 16:41:54 Ja kończę - muszę iść na plebanię księdzu Office'a zainstalować ;P 16:42:05 Trzymaj się, będę wieczorem Myślałam, że padnę. Dobry powód nie jest zły. xP
[center]
|
|||
|
Akilian Gość |
06-09-2012, 17:51
Napis na koszulce z Timonem i Pumbą, którą aktualnie ma na sobie:
T: Pumba, wiesz jak nazywa się hiena z połową mózgu? P: Nie zgadnę Timon, no jak? T: Geniusz. [ Dodano: 2012-09-09, 12:40 ] Oglądam z mamą Meridę Waleczną (jak do tego dosło nie mam słów). Jest fragment, gdy główna bohaterka ucieka z mamą niedźwiedziem z zamku, i mówi do braci, by się częstowali czym tam chcieli. Oni przyuważyli magiczne ciastko wiedźmy i patrzą na nie ze smakiem. Mama patrzy na to, i... M: (facepalm) |
|||
|
Ingo Gość |
14-09-2012, 15:16
Niechaj pochwaleni będą Ci którzy wiedzą kto to Yuuhei i Subway Masters XD
Cytat:Rosia Yuuhei to mój OC pokemoński... |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
14-09-2012, 15:39
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
To teraz ja dam coś od siebie. Mianowicie trzy sytuacje sytuacje. Jedna z życia wzięta, dwie z rozmów gg.
Z życia wzięta. Ajsza(owczarek schroniskowy z którym byłem na spacerze ) Mianowicie, idzie taka pani chodnikiem, wytapetowana od stóp do głów, botoks zewsząd wycieka. I Ajsza chce powąchać tą panią, a ona się odsunęła. a ja na to -Ajsza ...zostaw, plastik jest niejadalny, jeszcze się otrujesz. - Pani po sekundzie nigdzie już nie było widać XD. Teraz z gg 1. M-ja K-kolega M-to zostawmy tą sprawę. K-ale ja chce wiedzieć, bo chce być na wszystko przygotowany M- ale w obecnej sytuacji możesz tam wstawić wszystko, od plagi Zombie, aż to Meteor pijący kawę z bandą dinozaurów K- co ćpałeś? 2. Tu już muszę fel XD bo to należy ukazać światu (wersja skrócona) M- fel czy mogę w poście kogoś nawyzywać(postać) jak mnie denerwuje, bo nei chce mi się czytać regulaminu, a nie pamiętam F- zabijasz, gwalcisz, a pytasz czy możesz wyzywać ? XD Po tym nastał facepalm JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Ingo Gość |
17-09-2012, 02:39
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Rosiu, musiałam xD
Cytat:23:34:17 [ Dodano: 2012-09-17, 01:47 ] Cytat:Rosia |
|||
|
Sheridan Gość |
17-09-2012, 19:10
Sorry, Sandra
Sher Hej :3 16:58 Sandra hejo 17:14 Sher Co po drugiej stronie ekranu? 17:14 Sandra źleeeeee 17:14 Sher Pocieszę 17:15 Nie jesteś sama Sandra mhmmmm 17:15 nieprawda Sher Jak nie? 17:15 Sandra no tak to 17:16 Sher <nono> 17:16 Sher Pracujesz nad jakimś rysunkiem? 17:24 Sandra na razie nie 17:24 Sher Przerwa, czy art block? /upierdliwość mi się udziela 17:24 Sandra Hm, chyba i to i to 17:25 Sher Nawet wiem co czujesz 17:25 Sandra raczej wątpie xp 17:52 Sher Na pewno 17:54 Jak rysuję to mi nie wychodzi, nie mogę się skupić na pracy, a wena mi nie pomaga... Cóż począć?! 17:55 Sandra Eeee tam, chciałabym żeby brak weny do był tylko moim jedynym problemem 17:56 Sher Już ci nic nie poradzę, ze stary koń jesteś :p 17:56 Sandra taa 17:57 na schizofrenię każdy wiek dobry :3 Sher Czekaj, na wikipedie muszę popatrzyć, bo nie do końca wiem, co to jest 17:58 O ja, zaburzenia psychiczne 17:59 Ale ja na SB nie mówiłam na poważnie! Sandra wieem |
|||
|
Rosalie Gość |
26-09-2012, 14:19
Cytat:dominika |
|||
|
Destiny Gość |
26-09-2012, 17:51
Rozmowa moja i Fiammki
Cytat:Destiny: Myślałam, że umrę :3 |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
30-09-2012, 23:46
Rozmowa z Arto sprzed chwili. :D
Cynamonowa 22:38:57 Możliwe. xP 22:39:02 Masz fanki! :D Artooooś 22:40:33 tsa 22:40:34 i fanów 22:40:42 w tym tygodniu powinienem odp w Razem 22:40:46 a tymczasem spadaj 22:40:47 fu' 22:40:49 spadam xD
[center]
|
|||
|
Sheridan Gość |
02-10-2012, 17:25
Shoutbox ^^
[Dzisiaj 16:18] Pazuzu: Ja zjadłam japko. .. [Dzisiaj 16:18] Kami: no jajka to jakby kurczak xD [Dzisiaj 16:18] Kami: Pazuzu ty jesteś zboczonym vegetablistą? [Dzisiaj 16:19] Pazuzu: Nie, ograniczam żarcie żeby nie być tłusta jak świnka pigi. :D [Dzisiaj 16:19] Kami: ja wpierdzielam co chce i nie tyje xd [Dzisiaj 16:19] Kami: jestem 8 cudem swiata [Dzisiaj 16:19] Pazuzu: Właśnie, TY. .___. Ja po tym jabłku nawet utyję. [Dzisiaj 16:20] Kami: za mało zajebistości przepływa przez ciebie [Dzisiaj 16:20] Machafuko: Ja tak samo jem bez ograniczeń, ale ja jetem level wyżej bo mam niedowagę xD [Dzisiaj 16:21] Pazuzu: Możliwe. Ale dzie tu miejsce na zajebistość jak już jestem wypełniona zboczeniem. [ Dodano: 2012-10-03, 15:32 ] Dziś na leckji j.angielskiego nie było pana, tak więc zajęła się nami wychowawczyni i jednocześnie pani od niemieckiego. Podczas luźnej lekcji wraz z kolegą z nudów robiliśmy samolociki z papieru. Wreszcie pani podchodzi do Mateusza (ja zdążyłam swoje schować), patrzy na niego i pyta: - A ty co, tworzysz samolociki? - Odtwarzam katastrofę w Smoleńsku *głośny chichot klasy* |
|||
|
Ayari Reinmar Gość |
03-10-2012, 22:13
Kali- ja
Fehu- kolega (ten, którego gwaucimy z Bjornową) Zaczęło się od tego, że net mi kiepsko działał. Wcześniej sobie na spokojnie rozmawialiśmy c: Potem cisza i z mojej strony tylko: Cytat:Kali: c: [...] jakieśtam bezsensowne rozmowy Cytat:Fehu: Dawno się tak nie śmiałem. xDD [...] przez kolejne kilka minut nie mogłam pisać Cytat:Fehu: Kaalii.. Wstawaj z podłogi, co ty wyrabiasz? ...dobra, powinnam ograniczyć dragi D: |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: