Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
06-01-2016, 19:35
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Wybrany przez Was, użytkowników cytat miesiąca stanie się również cytatem roku 2016 i będzie widoczny w ogłoszeniach forum przez pewien czas! Również osoba, która nadesłała ów cytat dostanie tytuł Mistrza Cytatów i opale w nagrodę.
Cytaty nadesłane w tym roku: Styczeń Kalani - There is nothing that can take the pain away. But eventually, you will find a way to live with it. There will be nightmares. And everyday when you wake up, it will be the first thing you think about. Until one day, it’s the second. ~ Raymond "Red" Reddington, Czarna Lista Luty Inn - Kiedy się przegrało, wygrać można tylko rozpoczynając od nowa. ~ Jarosław Grzędowicz, Pan Lodowego Ogrodu Marzec Amai - To, że jesteś odważna, nie znaczy, że nie możesz się bać. To znaczy, że strach nie zatrzyma cię przed tym, co chcesz zrobić. ~ film Vice Kwiecień Soth - Jeśli chcesz narobić sobie wrogów, spróbuj coś zmienić. ~ Adam Jensen, Deus Ex: Human Revolution Maj Hashimea - Nie jesteś kroplą w oceanie. Jesteś całym oceanem zawartym w kropli. ~ Rumi Czerwiec Sadism - Dorośli - mówią mi - dorośnij, wielcy kreatorzy szarej prozy codzienności. ~ Buka Lipiec Cherry - Przemyśl to, póki nie jest za późno, Bo może za mało walczysz, a może na próżno. ~ Nieznany Sierpień Machafuko - Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi. ~ Janusz Leon Wiśniewski, Samotność w Sieci Wrzesień Vult - Niezadowolenie z siebie to podstawa każdego prawdziwego talentu ~ Antoni Czechow Październik Zephyr - Bądź dobrej myśli, bo po co być złej. ~ Stanisław Lem Listopad Sadism - Miłość wyniszcza znacznie lepiej niż nienawiść, jeśli tylko zakochamy się w nieodpowiednim człowieku ~ Sadism Grudzień Maru - Kiedy umiera nadzieja ostatnią tarczą wojownika jest jego honor ~ Gothic: Mroczne Tajemnice Możecie zagłosować maksymalnie na dwa dowolne cytaty! Każdy kolejny głos zostanie unieważniony. Nie można głosować na cytaty nadesłane przez siebie. Macie czas do środy, 13.01.2016! Edit: Jeżeli macie zamiar zagłosować na dwa cytaty, zróbcie to od razu. Nie da się zagłosować najpierw na jeden, później na drugi. (przynajmniej ja nie mogłam :<) Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
06-01-2016, 19:51
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Głosuję na kwiecień i czerwiec, choć maj i lipiec też bardzo mi się podobają. :)
|
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
06-01-2016, 20:08
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Kwiecień i październik :D
|
|||
|
Kivuli Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:13 miesięcy Liczba postów:166 Dołączył:Gru 2015 STATYSTYKI
Siła: 45 Zręczność: 39 Spostrzegawczość: 36 Doświadczenie: 19 |
06-01-2016, 20:15
Prawa autorskie: Chotara || Ravi
Maj zdecydowanie ;)
While I'm here I wanna live my life for what it's worth Little bit of sunshine Little bit of rain Głos Kivuliego |
|||
|
Tyrvelse NAJSEKSOWNIEJSZY | SAMOTNIK Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:365 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 90 :I
Siła: 78 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 23 |
07-01-2016, 21:49
Prawa autorskie: Salvathi
A ja znów się zastanawiałam, co by tu wybrać, aż dostrzegłam październik. I tak jak przy wybieraniu cytatu miesiąca, po prostu musiałam to wybrać ^^"
Poza tym mój głos dostał lipiec. Może dlatego, że czuć w tym rytm? O jak ja kocham to miejsce! Tu jest tyle policji i czuję się bezpiecznie Kochanie, czemu szepczesz? Możemy być spokojni Opuśćmy ręce Opuśćmy ręce
Ale najważniejsze, to że kiedy zamkniesz oczy że kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy cię . |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
07-01-2016, 22:08
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Październik i listopad.
Październik, bo jest optymistyczny, a listopad, bo są to mądre słowa forumowego wensza.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Sargon Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:81 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 7 Zręczność: 37 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 25 |
08-01-2016, 22:32
Prawa autorskie: Av. Grima tł. Ja
Israel napisał(a):, a listopad, bo są to mądre słowa forumowego wensza. A podziękować, podziękować :D |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
09-01-2016, 09:56
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Lizusostwo czuję :F
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
09-01-2016, 14:20
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Vult napisał(a):Lizusostwo czuję :F Nie. Po prostu uważam, że o są bardo mądre słowa.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
15-01-2016, 19:43
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
A zatem tytuł Mistrza Cytatów otrzymuje ZEPHYR!
Nadesłany przez niego cytat z października staje się Cytatem Roku. Bądź dobrej myśli, bo po co być złej. ~ Stanisław Lem Będzie on widniał w ogłoszeniach do końca lutego. Otrzymuje on również 40 opali. Jako, że cytat ten wygrał tylko jednym głosem, nagrodę dostaje również Vult! A mianowicie 20 opali. Gratuluję ^^ Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
15-01-2016, 19:56
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów Raz zajrzałem do tego tematu, żeby zagłosować, ale nie spodziewałem się, że to ja wygram xD Dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali i Stasiowi za mądre słowa i wyszukiwarce cytatów. Gratuluję też pozostałym, bo nikt nie został bez głosu :) Z wyróżnieniem dla Vult, której cytat był moim faworytem. |
|||
|
Milele Konto zawieszone Gatunek:lew afrykański Płeć:Samica Wiek:Szkrab Liczba postów:89 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 60
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 15 |
17-01-2016, 19:49
Prawa autorskie: autor ava Disney, podpis autorstwa Xbox-DS-Gameboy, kolory ja
Głosuję na maj i wrzesień ;)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości